Fojnica, Kaštel i slapovi Kozice
0
Vožnja Bosnom sredinom novembra
Komentari (18)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Masala,napokon nesto osvjezavajuce bez politike ratne huskacke i ostalih sranja.Samo nastavite,vise prirode i druzenja i tako svega neceg ostalog.Aferim sa-x.com...
DIVNA PRIROD. OVO BI TREBALO DA PRIVUCE SVAKOG COVEJKA DA POSJETI TJ PROMOCIJA BOSNE U SVIJETU. TREBAMO DA RADIMO NA TOME A NE NA PODJELAMA I RATU. ZALOSNO JE ALI MISLIM DA SE MI VISE BAVIMO OVIM ZADNJIM STVARIMA
I sta kaze onaj klinjo/slinjo \"veleposlanik\" Amel Kovacevic, jel usicario nesto za svoj Bamcard, naravno samo korupcija u skladu sa islamskim vrijednostima ;-)))
Sinoć smo mi, pekinški Bosanci imali lijepo bajramsko druženje kod veleposlanika BiH u Pekingu-Kini. Svima nama pomalo fali rodnog kraja, vama koji volite prirodu i vožnju bicikala po prelijepim predjelima BiH i to lijepo opišete, uslikate i objavite na web stranici velika HVALA. Pozdrav i sretan Bajram svima koji ga slave.
ne govorim za grad nego za ove bosnjacke ideologe
@@Fojnicanin Btw hrvat sam iz Fojnice i jedan sam od mnogih fojničana koji su bili primorani provesti 7 godina van svog grada, to bi trebao sad biti razlog da mrzim svoj grad?!
vidis da je to neuhranjeno, jedva oda a ne da vozi kako treba
Jesi ponosan sto si istjerao hrvate iz Fojnice?
Svaka cast! Uvijek uzivam citajuci vase avanture. :)
Pozdrav svima iz rajski lijepe Fojnice. Svi vi dobronamjerni ljudi ste uvijek dobrodošli! Evo i jedan klip koji će vas malo bolje upoznati s gradom zbog kojeg sam ponosan što mi stoji u rodnom listu pod mjesto rođenja :) http://www.youtube.com/watch?v=lHbsnGEC5PA
sta ti imas protiv golih zena? sigutno si ruzna pa te kompleksi ufate.
E\' fakat ovo je najljepsi clanak koji sam procitala na ovom portalu. Malo ste stvaaaaarno poceli pretjerivati sa golim zenama, fudbalom i crnom hronikom (kao da je ovo portal samo za muskarce?), ali s ovim clankom ste se iskupili. slobodno, u ovom pravcu, i biciklisti i sarajevno-x!! ;)
Ma pusti ove šuple vožne 5 do 10 km na sat pa planinama 16 puta se odmaraju dok se ne popnu. Išo sam ja sa njima nebi više hvala.
Svaka cast za clanak, tako je malo lijepih vijesti i stvari.... Sve pohvale.
MILINA JESTE FINO