Komentari (85)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Odes na Vlasic preko vikenda da se odmoris od posla i da malo udahnes cistog zraka.U setnji mozes vidjeti Francuza,Egipcanina,Poljaka,Madara,Slovenca,svi fino setaju gledaju svoja posla,uzivaju u ljepoti planine,samo ugledas najednom naseg Bosnju napacenog koji mrzi Arape,mrzi Poljake,mrzi sta nosis na sebi,ako moze namigne ti zeni,jer voli sve komentarisat i sve oko sebe mrzi,a nikako da uziva u ljepoti planinskoj.
@haker9999 mrzi poljake? Jedini trn u oku su arapi, koji dolaze da preuzmu. Poljak ce bit sedmicu dvije i cao. Putuj malo pa ces viditi koje su princeze ti tvoji arapi.
@shazhudin a znas zasto? Zato sto su nasi ljudi radnici i uspjesni, zato ne trpimocto. A sta su arapi? Siluju, pale, ne rade i ne zele da nauce jezik. Daj nemoj zajebavat, tvoj primjer ne valja nista.
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Zali boze sto moras odvaliti tockove od auta dok dodjes do Vlasica, nisu mogli za sve ove godine obnoviti par kilometara ceste od Turbeta do Vlasica.
da li ima neko da pošalje gore inspekcije, možda ima naoružanja?
Samo navalite Arapska braco,imali smo mi i druge podstanare u Sarajevu,zenili se s njima pravili kumstva,slavili praznike zajedno kad oni jedno jutro osvanuse na brdima oko Sarajeva i udri po nama jer eto to je njihov grad a mi trebamo ici odatle,zato svi koji imate nesto protiv njih:ZACEPITE
pa to je jednostavno..mi ćemo jedan dan opljačkat Arape , uzet imovinu, oni će se vratit odakle su došli...
@ZelenaTangenta Podsjecas me na srbe oni vole tudje a i pljacku
Još da zakrpiš one kratere na asfaltu i da ne zavrćeš vodu od 9 do 16, baš bi na Babanovcu bilo lijepo.
De,ba...sami arapencozi,vuku se ko' smuceljine,kakvo trosenje para,Bosnjo mozda nema para ali ako je dosao i ponio 10 km to on i potrosi i ode kuci..
koliko Arapa živi na Vlašiću, zna li iko?
Cjeli svijet , jašta je , sastali se ovi što su prešli granu ilegalno i onda imaš malo naših ono gledaju upadno i bacaju smeće na sred puta , a većina ih je iz NINDJISTANA , hoće da se šire od ilidže do vlašića , arapi , 50-60 god u guzici i sjedne u dječju ljulju da se ko malo prozrači
Mislili ste: Turisti iz cijelog ARAPSKOG svijeta uzivaju.
95% ARAPI, ( uhljupi, svinjac za njima ostaje, unistise sve za sobom, hodat za njima i samo kazne naplacivati) ostalo su izletnici i vikendaši :)
najbolje pripreme mozes odraditi na ovako finim mjestima poput planina...okruzen prirodom cisitm vazduhom..
Kazem ja, da je pameti BiH bi mogla gadnu lovu uzimati od turizma. Samo BiH u ovom dijelu Evrope moze imati 12 mjeseci jak turizam. Da se urede neke stvari, napravi strategija i izglasa drzavni zakon kao od sale bi mogli imati 10-15 miliona turista. Jedno 35% GDP-a bi mogli ostvariti turizmom.
Ali hajde ti to blesavom Milojici iz Kalinovika objasni da je to dobro i za njega, kad on misli da je Bob Marley na guslama sviro To je ta mraka
;))
Dobar je Vlašić znamo često gore zarolat niko nas ne vidi
jel dobar burek ispadne kad ga zarolas?
Imal dzamija gore? Ak nea da pravimo :)
Lažu brate iz cijelog svijeta,eto Vlašic poznat cjelom svijetu ako godišnje bude 100 stranaca na vlašicu,izvorište Soče u SL dnevno posjeti hiljadama stranaca,a da ne govorimo o Alpama i drugim prirodnim bogastvima što ta mala uredna i čista država ima,jame u postojnoj,jezero Bled i koliko hoceš drugih stvari, a o drugim državama da ne govorimo
@zexus772 jesam bio ispod Vlašica,predpostavljam da je ta zona uzurpirana,te da nije to više samo priroda,hotel tam restoran vam ,vikendica itd
A jesil ti ikad bio na Soči,jezero Bled,i ono je na planini