Komentari (24)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Jel 5 zvjezdica
PRLJAVIJEG NARODA NEMA NA KUGLI ZEMALJSKOJ.........
svako malo u svijetu osvane vijest kako poneki kinez ne zeli da proda svoje. pa tako vlasti naprave autoput oko njegove kuce i slicno a sve nema demokratije u kini, a maksimalno se postuje pravo svojine pa ni vlast kakva je u kini ne krsi je
vijest: "Prve laste stigle u Bosnu" komentari: nisu dosle vec smo ih pustili da prelete preko Srbije, Laste nisu ni otisle iz Sarajeve 92-95. Nemaju one dzaba dva kraka, i one dizu dva hrv. prsta.... Vijest: " Sladoled pojeftionio" Komentari: naravno kad smo sve albance otjerali u Bosnu... Ne bi srbi ni znali sta je sladoled da im nije turska donijela... pa kad smo poslali le.o zaostale zalihe ne bi li se potrovali Vijest: rođeno 15 beba, 7 djecaka 8 djevojcica komentari: mislis poturica?... mashalah bice nas vise nego vlaha... to ponestalo kondoma u SA? Vijest: turisticka sezona u Neumu uspjesna komentari: ...mogu mislit jes se usmrdilo o turaka... jest malo al je nase i nema srbenda ni u tranzitu ... uzalud vam kad sve to mi trpamo u dzepove........ PA DOKLE VISE P...A VAM M....INA ??????????????????????????????
Svaka cast na komentaru. pozz
mosa URBANO!
steta mogli smo i mi pancirku u hotel pretvoriti . i pored toga upzoravati mladze generacije ko su dusmani i sta su radili sjeme im se zatrlo.
a kurca i teme. Haloooo klix imal kakvih vrucih tema, jel napo negdje vlah na ujaka ili baliju ili kontra, sta nas tusite tim dosadnim temama