Komentari (13)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
bolji Graz, Minhen i Hamburg.
ciganluk od grada
Kako za koga, o okusima nema rasprave.Uglavnom u tom gradu kad šetaš zelenim površinama ne može te zaobici pseciji izmet na obuci.
Preljep Bec, mnogo nasih balkanaca, najljepsi je pred Novogodisnje blagdane.Prag takode je preljep grad i obavezan za posjetiti!
Bec i München gradovi za izbjegavati upravo zbog popularnosti balkanaca previse nasih je tamo, radije bih neki manji grad u Austriji.
Bio vise puta, prelijep grad, vjerovatno najbolja metropola za zivot u evropi.
Beč prije 10 godina DA. Beč danas je grad pelena, tampona, raznog smeća, najnerazvijenija opština na balkanu je čišća, da ne otvaram temu što se odavno ne smije šetat noću, scene iz filmova o bandama bruklina na svakom ćošku.
...aj ba ne pričaj gluposti. Slažem se da nije kao prije desetak godina, ali za razliku od ostalih metropola Beč je još uvijek najcisci i najsigurniji grad u Europi, pa i svjetu. Otiđi u Berlin, Pariz, London, Zagreb, Sarajevo, Beograd,USA, Rusija pa ces vidjeti razliku. Kakva se sve stoka doselila zadnjih 10 godina dobro ikako funkcionira.
@mi5: Beč je kao grad skoro uvjek u top listama po Evropi/Svjetu. Ali i ostali gradovi po Evropi nisu ništa nesigurniji od Beča.
Kakav je to divan grad, cudo jedno