Komentari (47)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Jos mi samo ljubav treba pored svih problema u zivotu...da me dokrajci
Provincija u kojoj se nalazi nije istoimena, nego se zove Veneto. Pozdrav za nastavnicu geografije i onoga ko te ucio internet da koristis.
realno ljepše Mojmilo
da im dodju 3 nacionalne stranke iz BiH samo 3 dana. ova Arena bi bila srusena od jednih , Verona opljackana od drugih a treci bi zbranili izdavanje fiskalnih racuna i ozakonili utaju poreza.
Opet da naglasim kad sam vec izbrisan, regija nije istoimena nego Veneto i autor teksta je glup
Jedan od najljepših gradova
o Sokolac bi lijepo izgledao kad se boje malo pojacaju, nešto se ubrza a drugo uspori......i nebo uvijek plavo-ljubicaste boje
Bila sam prije desetak godina. Ne znam, meni Italija nikad nije bila posebno napeta. Javljam se iz Bkk, pije se piva u Khao san road-u. Skoro ce dva, al sve vri od trandzi, turista, restorana... Zivjeli!
Šta su se ovo botovi uključili
Verona je fascinantna
Vise puta provedoh tamo lijepe i nezaboravne dane
Kakva majstorija, prelijep video. Bio sam davno u Veroni i moram opet otici. Ocigledno sam fulio neka mjesta u ovom gradu. Hvala
Veronu treba dozivjeti
Svaka cast za video i prikazane ljepote
Odlican video