Komentari (17)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Zar nisu građevinski inžinjerj ti koji se bave stabilnosti mosta a arhitekte ulaze u estetski dio i njegov dizajn ?
Napravite reportazu o pjesackom mostu u Bihacu pa da se vidi na sta lici 😂
hahaha.. tako je arhitekta u amrici projektovao biblioteku.. i nije uracunao tezinu knjiga.. pa od tad biblioteka malo propala u zemlju..
Kakav je ovo tekst, kakvi tockici, sta stakleni portali, iz teksta uopste neznam u cemu je problem. Neko ide preko mosta sa torbama na tockicima i sta??? E moj klixe,treba te prestat citat
Trebali ste pozvati 'strucnjake' i graditelje sto projektovase most na Ilidzi lol
nije bio ofsajd protiv nigerije
kako bi prošle ove ""arhitekte"" što p.o. Sarajevu projektuju stambeno-poslovne zgrade
Dallas je grad u Texasu, dakle Dallas, Texas, kao Sarajevo, BiH. Calgary je grad u Alberti u Kanadi i vrijedi isto kao za Texas. Novinari, novinari..