Komentari (37)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Niđe vezee1 Fino piše da je čovjek amater. A kako bi vi to uradili, prvo gdje bi otišli jeste u Photo Shop!! Kad zavšite Umjetničku javite se.
İstanbul je takva metropola uvijek i bio da je sve vjere obuhvatao. Kao i Sarajevo... To sto postoje crkve i krstovi, naspram hiljade dzamije je skoro pa i neprimjetno. Same gradjevine dzamija su tako glamurozne da ostavljaju u sjeni sve ostalo. Sto pokazuje sta su Osmanlije ustvari i bile. Procitaj malo historiju pasa... Ah da, nemozes ti biti pasa, ti nisi potomak Turaka zar ne ? Evo ti jedna pricica... Pitaju Srbina, ima li kod vas Turskih rijeci ? Kaze njemu Srbin \'\'Jok, nema\'\' Eto, toliko ste i vi zarobljeni u Turcizam.
nas lijepi istanbul ako se ne varam, lijepe slike!
nemam pojma sto se palite na provokacije srbina.. \"Eto na ovim slikama se jasno vidi od koga ste postali dragi moji muslimani - od Vizantijaca i Srba. Hahahaa, kako se ono kaze, slika govori vise od 1000 reci.\" ...mislim da srbine bas i ne poznajes dobro historiju.. jer su vizanti iz tad zvanog konstantinopolja prognani u prostore danasnje rusije, italije i grcke. a ne u bih ne u srbiju... a isto tako mi bosanci nismo svi muslimani... razumijes, tako da ti je to veoma glup komentar, a vi srbi kako znam samo gubite na frontovima.. ili se varam???
I jeste li odlucili dragi moji muslimani, sta ste? Jeste li Turci, poturice, muslimani, bosnjani, bosnjaci, bosnje, bosovi ili sta vec? A slika vam i dalje govori 1000 reci. :) Autor slika zasluzuje sve pocasti za razotkrivanje istine o vasem poreklu. Ziveo AUTOR SLIKA.
Srbin100% ustvari 18% Plava kosa plave ocu !! AUUU PA TI MORA DA SI REZULTAT ZALUTALOG SVABSKOG \"METKA\"
@srbin - da ste neki ne biste ih (turke) pustili u kucu nego bi branili svoje simbole. btw. od poraza na kosovu napraviti pobjedu, onda ne bi cudilo da i washington proglasite svojom metropolom. sry Nermine, komentar na prvom mjestu, :) svaka cast, slke su sjuper, a ovi pro nek smisljaju mahane..
srbin 18%@
bravo majstore svaka cast
@bosnjo Evo bas sam se pogledao u ogledalo, plave oci & smedja kosa, ja ne znam o cemu ti pricas; pa zar te oci varaju, vidis ikone i pravoslavne svece na slikama i to bas u Istanbulu (Carigradu). Drago mi je da sam SRBIN i to 1000%. A vama ostaje da se i dalje pronalazite ko ste i sta ste. A ja odgovor za vas znam, ali ostavljam vama, mojim dragim muslimanima, da ga sami pronadjete.
Nek je musliman pa sve valja.
Srbine@ Veci ste turci od nas,ko vam je jebavao zenski rod 500 godina,pa pogledaj se u ogledalo SKOTE garav si ko TURCIN
Eto na ovim slikama se jasno vidi od koga ste postali dragi moji muslimani - od Vizantijaca i Srba. Hahahaa, kako se ono kaze, slika govori vise od 1000 reci.
this is good really... i miss istanbull
Sta vam je? jeste vi dobro? ako je ovo umjetnost onda sam ja George Best... Nemate vi pojma.. hodate okolo uslikate nesto COOL.. i odma jaooo vidi ovo vidi ovo.. sve preuradite na comp. i hvalite se okolo... smjesni ste... kupite magazin arte pa cete vidjeti sta je umjetnost, ne profesionalnih fotogrfa..