Komentari (47)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Predobre su fotografije!
slike su extra .... drago mi je da postoji oko iz ove kamere koji vidi sve one prelijepe stvari koje su vrijedna zabiljaziti...svaka cast... cjenim i postujem ... zahvaljujem sto si podjelila svoj talenat s nama.. nastavi dalje ...
Vienna,Handelskai
jel se moze znat lokacija slike 7
nedostaje mi veza... kao da je deset razlicitih osoba radilo fotografije.
Ma bravo emina!
2,9, su najljepse
dobri motivi i atmosfera, ali mnoge su \"rasturene kontrastom\" i ako vec dodajes kontrast savjetujem program Lightroom 2, sto je digitalna verzija darkrooma za analogne aparate. pomocu Lightrooma RAZVIJAS slike, a ne rasturas covjek se uci dok je ziv, zar ne? @Bego daj o\'ladi malo!
Bego, BlackSnake je totalno u pravu i Bego corav ko Alma
ti corava, ha?
1. i 7. mi se dopadaju. Lijepa galerija. Pozdrav!
bego, mislim ipak da jeste plovak, a ne sekundarna sirovina... nadam se da ce se autorica fotke javiti pa nas sve skupa prosvijetliti... :) ribolov mi nije stran, tako da znam kako bi mogao izgledati plovak na vodi... pozdrav!
Neke malo podsjecaju na wallpaper za kompjuterske ekrane ali pojedine su zaista mocne. 6. je Esher u stvarnosti a 10. bih rado vidio na svom zidu u kuci. 3. mi je pravo simpaticna. Nekoliko ih ima nadrealnu kvalitetu sa dozom misticnog realizma. U svakom slucaju dobri radovi. Samo naprijed. :)
Saby, oprosti! Ono prethodno sam napisao za Kaliopi. [email protected]
Saby, ono nije plovak. Ono je komad \"sekundarne sirovine\", al nema veze. Uzivaj. [email protected]