Komentari (37)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Mislim da bi trebao da predjes na Zenit 3M 50/3.5 39X1 Lens :D
Samo jos par komentara 1. Sjajan filter, interesantna poruka, dobra perspektiva. 3. Dobra perspektiva. Tramvajske zice u gornjem dijelu slike daju ritam I dubinu 6. Skolski primjer kako treba sastaviti kompoziciju slike sa savrsenim omjerom tamnih I svijetlih povrsina 10 Interesantna kompozicija I poruka 11. Vrlo snazna kompozicija I poruka skoro do pojma abstrakcije. Uz broj 6 vjerovatno najbolja u setu.
Davore, pozdravljam te i cestitam na javnom pojavljivanju. nedavno sam dao komentar na rad prethodnog kolege pa se more komentara obrusilo na mene. ali zanemarimo druge koji negativno docekuju svaku dobronamjernu kritiku i pohvalu. u ovom slucaju za tebe imam samo pohvale. istina tematika je razbacana ali svaka fotografija ponaosob je rezultat iskrenog rada i zalaganja. u par fotografija zabiljezio si odredjene detalje koji nas svakodnevno psihicki pritiscu a nasi politicari su ih trebali podavno rijesiti. svidja mi se fotografija s natpisom skloniste iza kojeg se nazira minaret. simbol da svaki sveti objekt u bilo kakvoj neprilici moze i treba biti utociste za one koji i ne pripadaju datoj religijskoj grupaciji. We are in all this together... sasvim jasno, sasvim otvoreno. u gabuli smo do grla i tu nema filozofije. imao bih za svaku fotografiju dati posebno glediste i misljenje ali mislim da je sasvim i nepotrebno ulaziti u vlastita stremljenja analiziranju. vazno je da je rad s tehnicke, socioloske, politicke i umjetnicke strane zadovoljavajuc. ako mozes ostaviti ovdje svoj mail htio bih te kontaktirati. P.S. takodjer koristim Canon 400D i nikada ne bih rekao da je Nikon los aparat. i ne vidim razloga za polemiziranje tipa \"predji na Nikon\" i sl. svaka kamera je dobra kamera.
Sta ste toliko navalili na Nikon. U principu nema toliko razlike izmedju Canon-a i Nikona iako je ovaj drugi bolji. Daleko vise je u pitanju spretnost fotografa. Inace kad vec pricamo o kamerama ni jedan ni drugi nemo ni prismrditi Leica kamerama.
11 je fav inace, super ;)
predji na Nikon nemoj se zezati ba :) dobre slike pravo ;)
@top cat: 8. nije namjestaljka nikakva, vjeruj mi @svi ostali nikondzije: dajte mi dva dobra razloga da predjem s canona na nikona :) hvala svima koji su pogledali slike i ostavili komentar
Slike su strava, zestoke, malo vise crne nego bijele..ehhe, ali su sve BETON, slazem se da je 8 najzesca. Pusti ove s Nikonima neka placu - Canon RULEZ! (y)
Odlično!
@kaon pa ko ti brani da napises da si iz Sa. :) niko ne provjerava ;)
nisu lose fotke ali iskreno previse odradeno u PS-u .. dignut kontrast il\' saturacija kako god fakat se pocinjem ljutiti, ocigledna protekcija sarajlija... prilikom odabira autora koje ce objaviti.
ma da mene pitas, Hasselblad je zakon. Sve ispod toga zaboravi... Kakav crni Nikon :)
S Nikonom nema namjestaljke. S Nikonom se ni namjestaj ne moze namjestiti.
Pardon, 8. je namjestaljka, a ne 7. kako sam greskom upisao u 1. komentaru. Ali je cool. P.S. Mozda i ne bih skontao da je bio Nikon na djelu :D :D
Nimalo amaterski. Momak ima mjesto u vecini galerija u Chealsiju u NYC ako je zainteresovan.