Komentari (62)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Vidi Dade medenog..:)))))) meni su fotke superrr
Zahvaljujem na svim komentarima jer ono sto te ne ubije samo te ojaca.... ;) Sve najbolje, Benis www.shock.co.ba
Odlična je slika.Poput reklame za Nike.Svaka čast.
tanko... jako tanko...
Sta ima stari? Ma pusti ove amatere sta pisu. Covjek se bavi stock fotografijom i to super radi ovo nisu \"umjetnicke\" (a sta je to umjetnost) slike nego stock fotke i kao takve treba gledati na njih. Samo nastavi :)
a da mi netko odggg???? jel ikozna ko je ovaj liiiik??
ko je ovaj lik na 3 fotografijiiiiiiiiii tako jee sladaaaaaaaak(: slike nice=]
Ljudi, sto ste samo isfrustrirani... Benis je profesionalac, dnevno odradi hiljade fotki, organizuje ljude, a to nije nimalo jednostavno. Moras da radis, kao i svaki drugi posao. Dobro se zaradi, iako mizerno u odnosu na \"naprednija\" drustva, i njega garant boli onda stvar sta neko misli o fotografijama, ukoliko ista ta osoba nema reci nista konkretno da potkrijepi tu kritiku. I ja mu zavidim na opremi, ali znam da mu nije sigurno pala s neba, vec je sve stekao radom. P.S. Sa Canonom bi bio king :D
Fotke super, samo smjesan mi taj crveni logo, isti logo koriste kantonalne banke u Svicarskoj :) http://www.kantonalbank.ch/
Ovo i jesu stock fotke, jer se .shock i bavi takvom vrstom fotografije, i ne samo iz hobija vec se i zaradi :). Medjutim, i ja kao i vecina, nisam ljubitelj stocka, jer to su ipak fotke bez neke umjetnicke vrijednosti, kao sto neko ranije rece nemaju duse. Ali mora se priznati, benisove fotografije su na vrhunskom tehnickom nivou, i svaki dizajner bi znao sta uraditi s njima.
Bravo Benise..... e nisam znala da se bavis fotografijom...prelepo!!!!! Pozdrav iz Skoplja :)
Bravo majstore! Prijatno iznenadjenje :)...uvijek mi se svidjao tvoj stil....cestitam druze :)
dobre slike stvarno,svaka cast ;)
Ma moja bebi je najljepsa sa mamicom i tatom:P... Svaka cast Benisu...
E u kakvom socijalnom okruzenju zivimo!!! To ti je da ti se zgadi covjek...nevjerovatno kako ste jadni i mizerni svi vi koji ne znate sta cete sami sa sobom a pogotovo sa vasim mizernim zivotom, samo znate uociti mane kod drugih dok ste vi daleko od icega normalnog... Zavist i ljubomora su vas osnovni dijelovi karaktera... Oprostite na ovakvim rijecima, ali ovakvim ljudima se jednostavno ne moze presutjeti.. Svaka cast Benise!! Slike su odlicne, a svaki dan bolje i bolje!! :))))