Komentari (71)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
...znači milina...gledaj tog zelenila, znači nula ga ima...koliko se ovaj grad voli sam, sam sebe mrzi i uništava! pozelenite bre ovo betonsko zdanje ludaci jedni...zabranite više sječu svakog stabla koje smeta svakoj fukari, po principu kakve je volje ustao ujutro!
A koji to grad u centru inace ima zelenila? A ako i jedna grad ima zelenila, onda je to Sarajevo: - Vrelo Bosne - Pionirska dolina - Nahorevo - Betanija - Trebevic - Bjelasnica - Igman ...
...ti onda jarane nisi izasao dalje od svog marin dvora! nemoj pricati bez podloge i uprazno...mani mi usporedbe sa zenicom tuzlom mostarom i slicno! idi posjeti zagreb, prezelenu ljubljanu, linz, beč, i hiljadu i jedan gradic preko save dalje! pa da vidis kako se cuva svijez zdrav zrak i kako je tesko osjeci stablo pa bilo ispred tvoje vlastite kuce treba ti DOZVOLA I ODOBRENJE :-) a to sto sarajevo ima zelenila sto nabrajas je MINIMALNO...SKORO NIKAKO!
PRIKAŽI ODGOVORE (31)
Odličana stvar!
Ljepse nego u stvarnosti. :/
MI U BOSNI I HERCEGOVINI VIRTUALNO I ŽIVIMO, JEDEME ITD. BIJEDA PA BIJEDA, IMA NEŠTO I ONIH KOJI SU SE ,,SNAŠLI,,
sto su nesto zamaglili americku ambasadu
nesto mi neradi taj link!
E moj damir.đebo ne znam da li si svjestan da je dužnost svakog muslimana da poštuje sve Božije knjige tj objave - dakle pored svetog Kur'ana moramo poštovati i Stari i Novi Zavjet (Biblija) jer su i u Bibliji riječi jedinog Stvoritelja. Analogno tome moramo poštovati i kuće u kojima se spominje ime Gospodara. Moramo poštovati i sve Božije poslanike, kako Muhameda a.s. tako i ostale sve od Adema a.s. (Adam) do Ise a.s. (Isus). Da ovo znaš moj Damire ne bi pisao ovo nego bi bio ponosan što si VJERNIK i sretan što si svjestan postojanja Boga Uzvišenog.
Naravno da nije svjestan - kao ni 90% ove drzave. Sve gluplji covjek od glupljeg. Nema insan sa kime ni normalnu kafu popiti.
Koji je ovo grad sa ovako čistim zrakovazduhom? Volio bih barem poslati djecu tamo, van iz ovog zagušenog Sarajeva.
bolja je ovaj link, sarajevo na dlanu: http://www.sarajevopanorama.info/ a ove vase slike su "nekako s'proljeca"
U BiH je od većih gradova Banja Luka puna parkova i zelenila, a da ne govorimo o gradovima zapadno od BiH... Sarajevo je grad vrlo siromašan zelenilom, a navedene lokacije kao Vrelo Bosne (i Hercegovine), Trebević, Bjelašnica nisu Grad Sarajevo niti njegovo jezgro.
Trazis dlaku u jajetu, a nema je? Sta je ovo: - VISLONOVO SETALISTE: http://www.sarajevotimes.com/wp-content/uploads/2013/07/Vilsonovo-šetalište1.jpg - BETANIJA PARK: http://static.panoramio.com/photos/large/59739460.jpg - VELIKI PARK: http://www.photographie-fischer.de/wp-content/gallery/sarajevo/sar016-img_5404-a-2zu3-mahnmal-1992-95-im-veliki-park-web.jpg - BENTBASA (5 minuta od Vijecnice) - nemam bolju sliku, sorry: http://static.panoramio.com/photos/large/716872.jpg
jeste li vidjeli napustene dijelove Detriota, brrrrr strava. Sarajevo pravi Evropski grad i pored razaranja koje je pretrpio
Zanimljivo :)