Putovanja
35

Uz Relax Tours po nešto za svačiji džep i svačiji ukus...

Ponovo nam je želja da Vas naš prijedlog inspirira i potakne na planiranje novog bijega – bijega na destinaciju baš po Vašoj mjeri.

Ovaj put Vas želimo odvesti na mjesto gdje ćete iskoristiti nekoliko slobodnih dana za utakmicu Izrael - BiH ili dočekati nezaboravnu Novu 2015. godinu. Želimo Vam stvoriti toliko lijepih uspomena koje će Vas grijati cijelu zimu. Prepustite se Relax Toursu, koji će sa svojih 48 godina iskustva i 26 godina postojanja i tradicije, učiniti Vaše putovanje nezaboravnim. Opustite se i uživajte, jer ste to zaslužili.

Samo sa Relax Toursom posjetite Izrael i bodrite naše Zmajeve tokom utakmice Izrael - BiH. Budući da je ovo destinacija za koju je Relax Tours specijaliziran i koju njihovi turisti obilaze po nekoliko puta godišnje, ova cijena i kvalitet usluge su jedinstveni na tržištu. Tokom ovog petodnevnog putovanja koje polazi avionom iz Sarajeva 14.11.2014. imat ćete priliku pored odlaska na utakmicu obići sve bitnije gradove i znamenitosti ove prekrasne zemlje poput Jerusalema, Tel Aviva, Haife, Nazaretha... Spojite ugodno s korisnim i po nikada povojnijoj cijeni od 659 KM za kompletan aranžman, posjetite ovu čudesnu svetu zemlju podjednako važnu za sve tri religije.

Iskoristite velike popuste za rane rezervacije novogodišnjih aranžmana samo do 27.10.2014. i posjetite prekrasni Rim, Dubai, Pariz, Istanbul ili Budimpeštu po najpovoljnijim cijenama.

Budući da je ovo bila najprodavanija prošlogodišnja tura, Relax Tours i ove godine organizuje za Vas direktan charter let u Rim za Novu 2015. godinu, po nevjerovatnoj cijeni od 499 KM za kompletan petodnevni aranžman. Toliko zanimljivih i uzbudljivih stvari ima rijetko koja druga zemlja kao Italija. Ovdje su živjele i umrle dvije cijele civilizacije, rimska i renesansna, ostavivši veličanstvene tragove. Glavni grad Rim nije ni grad na sedam brežuljaka, ni grad u koji na razumljiv način vode svi putevi, nego metropola za čije bi upoznavanje trebalo najmanje mjesec dana. To je grad čudesnih i lijepih kontrasta. A sunce se pobrinulo da učini Italijane nešto vedrijima od svojih komšija. Kada ih promatrate kako uzbuđeno razgovaraju i gestikuliraju, s nekoliko bezazlenih uvreda i prijetnji, kada je Vaš automobil na krajnje nekonvencionalan način potisnut iz prometa, kada na sve dobijete odgovor: "lako ćemo" – onda znate zasigurno: Vi ste u Rimu.

Samo sa Relax Tours-om za Novu 2015. godinu otputujte direktnim letom u fascinantni Dubai.

Zanimljivo će Vam biti dočekati Novu godinu na + 25°C, po najnižoj cijeni ikada!

Ovaj dragulj arapskog zaljeva je izuzetno i kontrastno mjesto koje predstavlja pravi svijet u malome, a može zadovoljiti potrebe i želje baš svakog gosta. Ujedno se smatra i gurmanskom prijestolnicom Srednjega istoka. Posjetite ovaj čuveni emirat sa Relax Toursom i priuštite si bescarinsku kupovinu, obilazak mjesta s pogledom na najviše građevine na svijetu, večernje krstarenje na rijeci, ulaz u najveći vodeni park, te uživanje na zlatnopješčanoj plaži toploga mora. Pored Dubaija imat ćete priliku upoznati još i zanimljivu prijestolnicu Arapskih Emirata – Abu Dhabi koji Vas, sigurni smo, neće ostaviti ravnodušnim. Ovaj osmodnevni aranžman sa direktnim letom možete pronaći u Relax Toursu po najnižoj cijeni ikada od 1099 KM.

Ako ste dovoljno sretni da Novu godinu dočekate u Parizu, grad svjetlosti će Vam na mnogo načina poželjeti Bonne Annee! Za Novu godinu ćete se lako uklopiti u vrhunskom restoranu, popularnom klubu, na ulicama umjetnika ili jednostavno na Champs Elyseesu ili Eiffelovom tornju zajedno sa još hiljadama ljudi iz cijelog svijeta. Pariz čak i iskusne putnike ponovo privlači k sebi novim restoranima, izložbama ili prodavnicama u kojima možete "ispeglati" svoje kreditne kartice. U ovom magnetski privlačnom gradu možete udovoljiti i svojim najmlađim odlaskom u Disneyland, koji oduševljava sve generacije. Sa Relax Toursom svake godine tradicionalno putnici odlaze u Pariz bilo da se radi o avionskom ili autobuskom petodnevnom aranžmanu, po cijeni od 599 KM.

Istanbul je Relax Toursova specijalnost jer u posljednjih 26 godina ova agencija godišnje šalje oko 500 putnika. Krenite na uzbudljivo novogodišnje putovanje u Istanbul, grad na dva kontinenta sa oko 14 miliona stanovnika, nasljednik raskošnog Carigrada, najljepše džamije, najvrijednije crkve Bizanta, kolosalne sultanske palače i najveći svjetski bazari. Treba li više superlativa da poželite otputovati u Istanbul? On ih nudi bez ustručavanja: rimski vijadukt i turske kupelji, bezbroj tulipana i drevne gradske zidine, podzemne cisterne, parkovi i otoci, odlična hrana, noćni život bez premca i grad neopterećen kriminalom zapadnih metropola... Petodnevni avioaranžmani po cijeni od 470 KM su nešto što može da "podnese" svačiji džep. Sami otkrijte zašto je Napoleon rekao: "Da je cijeli svijet jedna zemlja, Istanbul bi bio njen glavni grad."

I na kraju, ukoliko ipak više uživate u autobuskim turama onda Vam toplo preporučujemo Relax Toursov novogodišnji četverodnevni aranžman u magnetski privlačnu Budimpeštu po cijeni od 299 KM.

Veliki popusti na sve Relax Toursove novogodišnje aranžmane traju do 27.10.2014. Ne propustite!