Komentari (11)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
A sad pitanje ko profitira od reklamiranja dalmacije i da li je bilo moguce da ovi hrabri decki turu naprave po Gabeli ili drugoj hercegovackoj destinaciji.
@Reha U Gabeli nema planine visoke 1700 metara, na Cvrsnici ili Velezi je snijeg, a bili smo prosle godine na Kravicama i u Ljubuskom o cemu je turisticka zajednica pravila promotivni film. Organizatori su bili nasi prijatelji iz Mostara, a mi iz Sarajeva smo se rado odazvali kako bi promovisali nasu domovinu. @Ajro (fali ti H u nazivu) Napisi gdje stanujes pa cemo svi, onako dzematile, doci po tebe kad sljedeci put krenemo na turu. Inace, princip je vrlo jednostavan: postavi se najava, ko se prijavi i dodje na mjesto polaska ide s nama. Prednost imaju clanovi kluba ali nikad niko nije ostao, uvijek se nadje mjesto i za bajk i za covjeka. Za neke ture poput Alpa ili u Ivanovoj vikendici ne mozemo najavit jer covjek moze primiti maximalno 10-tak ljudi. Ali to je jednom-dvaput godisnje. Prati malo portal i sve ces saznati.
Ma bravo, samo naprijed i što više tura da se organizuje.
@ajro Pises gluposti druze. Platio si clanarinu 10 KM i dobio dres MTBA udruzenja, popust za bazen na Otoki i na mnogim drugim mjestima. A ko ti je kriv sto se ne javljas na organizovane ture. Najlakse je blatiti nekoga bez argumenata i razumljivih razloga. Uvijek ista prica...
Pa to je zato sto je ovo udruzenje drustvo jednog lica hahahaha
molim hoooooopaaaaaaa cuuuupaaaaaaaaaaaaaaa Ja platih clanarinu za ovaj MTBA a nikad ne odoh na neku voznju sa oragnizatorima (uzimacima para). Koja ubleha ovaj MTBA.
Glup.ane prave se ture i ponašoj zemlji, malo se raspitai prije lupetanja
Predzadnja slika: Rostiljem lijecimo dijabetes!
Ajrooooooooooooooooooo!!!
To se zove iskustvo , avantura i druzenje !!! Respect momci ! Rado bih Vam se pridruzio iduci put !!!
ja biciklista i g_ovana, ja tri puta sedmicno preko rogoja preko miljevine za svoju focu i nema nikoga da me slika