Komentari (45)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Srbi, ne gledajte slike, nema razloga. Sellam
Yebo ti selam mater
Priština, osnovna škola, kaže nastavnik djeci: "Neka mi neko kaže prosto-proširenu rečenicu". Javlja se mali Beriša: "Hoću ja, hoću ja." Nastavnik: "Hajde Beriša." Beriša: "Srbin trči ljivadicom, ja ga gonim sa sikiricom." Nastavnik: "Sjedi, Beriša, dvojka." Beriša (plačno): "Zašto, nastavniče." Nastavnik: "Pa da si ga stigao, zaključio bih ti peticu."
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
Jel pape stig'o
ovaj Belo Horizonte isti Mostar
BELA HORIZONTE :O preeeedobar grad , stari mi tamo radio 8 godina pa sam i ja isao :) extra grad ubio se za nase navijacee
Belo Horizonte - ALIPAŠINO SVI SMO LOPOVI !
Ljepota :)
Bas mi je drago sto smo se upoznali :D
Kakva je samo carsija ovaj Horizonte! Jao!
Ma lijepi moj Seher.
Maaaaaaašaaala lijepih gradova i stadiona, neko će ljetos igrati lopte u Brasilu=Brazilu, dok će neko igrati lopte u Loznici, Čačku, Prijepolju...... i sličnim "metropolama" haaaaahaaaaaahaaaaaaahaaaaaaaaaaaa pušite ga smradovi.
Svu sreću želim BiH u Brazilu, a naročito Džeki 'dijamantu'! :D Međutim, smatram da je žalosno što se više radujete kad komšiji crkne krava neg' kad se vaša oteli. Ima takvih i sa druge strane Drine. Jadni ste i jedni i drugi. :D 'neko će ljetos igrati lopte..' - kakva konstrukcija rečenice. Futur perfekat, jbt! :D
upozno sam ih na Google Earth
Ovdje se izgubit u nekoj ulici,ni CIA te ne nadje vise...
Cijeli tekst je za padati od smijeha, a ovo je jedan od vrhova: "Glavni grad Brazilia je izgradjen od nule!?:)))))))))))
Od 12 gradova domaćina, oni predstavljaju samo 6
jos gradova u nizu u koje necu otic sigurno
Jel bi mi neko znao reci u koliko sati je izvlacenje sutra?
valjda u 5 odnosno 17h :)