Komentari (20)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Zamislite banditsku vlast u ovoj državi koja nije u stanju asfaltirati 5 kilometara puta do Štrbačkog buka, najvećeg turističkog potencijala u BiH. Pa ima Bosne i izvan Sarajeva
Una je najljepša rijeka na svijetu.
Stavio sam ti plus iako to nije tako. U BIH možda. Mada je moje subjektivno mišljenje da je Neretva ljepša.
Sreća pa nije asfaltirano i tamo idu samo ljudi koji istinski vole i cijene prirodu. Da je kojim slučajem asfaltirano, od Štrbačkog buka bi se napravila divlja deponija. Jer to smo mi!! NIKADA ne treba asfaltirati put do tamo. Osim ako će od početka do kraja biti vozić koji će prevoziti turiste i osima ko će se svako onaj ko baci papirić odmah strijeljati i objesiti na drvo da posluži kao primjer drugima!!
Kazne i kante na svakih 100 metara i vidjet ćeš kako se zna red
@Darko12 Drakonske kazne. Kante imaš po Sarajevu pa opet smeća na sve strane. Prljavo haos. Ali opet nema toliko korpi za smeće koliko bi trebalo. Nismo mi kulturni, nemamo tu vrstu odgoja i obrazovanja.
Nema na žalost ništa od toga, jer stranci preferiraju zvučna imena. Štrbački buk je Unesco ekipi jako teško izgovoriti. Gotovo nemoguće.
Divota. Bilo bi dobro da se uvrsti na UNESCO-vu listu odmah bi privukli više turista.
Svakako da treba.Ovo bi trebao biti ponos Evrope a kamo li BIH.
Napravite prvo cestu da se može normalno doći pa onda ostalo!
@ republika bosna Yebo prirodu ako nakon toga moram kod automehaničara pa me isoadne skuplja pita nek tepsija, a govorim izbiskustva jer poznajem taj put koji je na mjestima opasan po život a oni sanjaju o nekom turizmu
Bajka za oci
Dzabe sve,nek usput posalju par njemaca ili skandinavaca da dodju upravljat s ovim resursims
Stvarno pre pre lijepo bio sam ali nikad da se zasitis te ljepote