Komentari (55)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Kad jednom dodjes u grad od lisca da budes nas najdrazi gost, vidjeces kako obale travne na ruci drze most. Most vezen zicom svilenom, tankom, u sedam boja tkan; ogledalo mu zelena rijeka, a ukras suncan dan. Vjetar ga njise k'o voda camce svezane u plicaku; rojevi svitaca nad njim se pale pa blista i u mraku. A pod njim cudni orkestar ljeta s dva cvrcka u duetu, oglasava se svake noci, ljepsi od svih na svijetu...
Kada nam dodjes u grad od lisca da budes najdrzai gost, preci ces i ti korakom lakim vezeni, vitki most.
oni kao prave most mi kao ne damo
Svaki most je prica za sebe.Uvijek nesto spajaju i to je njihovo dobro djelo.Ja sam za sve mostove jer obicno spajaju ljude..😅😅😅😅
Ovako idem u WC
Šta ljudi grade. Kod nas je uspjeh kad se napravi 300m uskog asfalta gdje pola financiraju stanovnici ulice a pola opština. Onda predsjednik opštine presijeca traku na otvaranju i tvrdi kako je to ogroman uspjeh za zajednicu. Sa strane ga bodre uzbuđeni stanovnici ulice prekidajući njegov govor velikim aplauzom i divljenjem za organizaciju projekta.
most uci fatihu za brojne ćafire
ma vjetnamci su ejnstajn i picasso u jednom za kasablije
Lijepo
Svaka cast na ideji
Hajmo Ba Na da ga Na ono na
Hoće li i ovaj most smetati prilazu neumskoj luci?? Ovo je ''atak'' na državu BiH!
el Fatiha!
Festina Lente na paratima
Okle him pravo, majku him vlašku i komunističku??? Remete nesmetan izlaz BiH na Juznokinesko more! Zvizdicuuuuu!!! Bakireeee!!! Hapelacijom hi!!!
Interesantan... U BIH bi ovakav most kosta 20X vise novca a uradio bi se 5X sporije !!!