Komentari (28)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
welcome to Big Brother World
Bosanac ode na izlet u Veneciju i vrati se sa ubjeđenjem da je talijanski maneken!
Ovo se predstavlja kao nesto pozitivno?
Kakva crna venecija.. vise volim posjetiti svoje sa i da se najedem cevapa i ukusnih bureka nego da se setkam ko neka dama po veneciji.. nidje veze..
jer nisi dama
@Radodajka69Hamburg Koda si iz Bijafre
Vise volim moje Sa od venecije... Nista nisam vidjela tamo..samo me odrali od zivota po dzepu.. Pusa od vesele bosanke iz Hamburga
@Radodajka69Hamburg Bil se udala Radojka?
Platio sam parking u Veneciji 25 eura za 2 sata, a nista specijalno nisam vidio. Pamtim je samo po deranju dzepova glupih turista.
@africka sljiva Ako u Veneciji "ništa" vidio nisi, ti si ljuštura od čovjeka! Rupa, prazan!!
@Reina kako moze biti on prazan.. Ako ga venecija nije dirnula.. Onda je on prepun a venecija presiromasna za njegov duh..
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
Ovo govno od klixa treba napustiti i ostaviti hrvaticima nek seru izmedju sebe. Postoji li probosanski portal da se prebacimo. Ovaj je postao prohrvatski ono otvoreno.