Komentari (43)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Svidja mi se kako je uredjen avionski apartman. Rado bih prihvatio ovu ponudu, ali nema balkona, da ujutro izadjem na sunce, protegnem se, pr*nem i vratim nazad u avion da popijem sa zenom kahvicu.
Od kada je 55,000 funti (GBP) jednako 28,000 KM (BAM)? Nepismeni zurnalisti naucite racunati. U konvertibilnim markama cijena iznosi 139,000 KM.
To su ti ovi bolonjski novinari koji su završili školu jer su ih babuka i mama učili da tako treba. Nije bitno kako, bitno je imati papir da si nešto, a to što nemaš minimum općeg znanja, ko ga yebe..
I onda ti se ptica zapetlja u motor i shebes se u okean da te nikad ne nadju pihh
Mene ovo ne interesuje. Ima li nešto za 100KM sa povratnom i polupansion 3 dana, 2 noći. E to mene interesuje.
Ja sam jednom letio u Bratislavu s Rajanom na akciji za 10 EUR u jednom pravcu.Drugi pravac sam poderao.
posljednja najskuplja avionska karta je bila ona za let Pariz-Kairo... u fening ista je bila i ona za let MH370...
Cisto preseravanje.
otišao bi ja, al kako ću se vratit???
@hadzija7....,., Nisi valjda pobudalio pa da se još i vraćaš ... ???
Nema potrebe da se svadzate, ja sam je vec kupio 👐🏻👐🏻👐🏻
jel čović već kupio kartu :)
Za te pare mogu obic cijelu kuglu. Ajd bogati nisam umrla do Australije ni u ekonomskoj klasi.
125 m2? nema šanse, ovo ste nešto ujebali...
otkad je 55.000 funti ili 111.200 australijskih dolara sad odjednom 28,000 KM?
sreca pa jedan zakon za sva bica na ovom svijetu vrijedi.....svi cemo umrijeti jednog dana..........mrzim preseravanja......najvise na svijetu
Za kijametskog dana. Bas izazivanje sudbine. Razumijem da ima malu sobicu sa krevetom ali trosoban apartmat pa to je bas bas.