Komentari (191)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ovo kao kolonija pingvina kada se pare 😁😁😁😁 neka hvala radije odo na Bjelašnicu ako ništa da mozak odmorim...
sta ces na planini ljeti kad se ne mozes kupati?
Vjerovao ili ne za mene godišnji nije samo kupanje 😁😁😁😁😁 zamisli čudaka 😁😁😁😁😁
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
E da je u neumu legalizirat prostituciju izgradit kasina i pretvorit ga u mediteranski las vegas. Mozemo priustit bar jednu oazu koja nije lazno cudoredna u ovoj maloj drzavi.
U jednom kutku srca vec dugi niz godina postoji jedan kucerak.I u njemu, neko stanuje. Neko zbog koga grlim daljine. Neko cije su konture cela, nosa, usana,zauvijek ostale urezane na jagodicama mojih prstiju.Neko kome upuceno -laku noć- polozim na praznu stranu jastuka, da se jutrom budim manje usamljen. Ponekad (svake noci), u besanim nocima, provirim kroz prozore da vidim,spava li bezbrizno. Ne budim je, navikao sam da ja volim tisinom.
💋❤🧚‍♀️🐉❤💋
Kada ti nesto nedostaje,naucis da zivis sa tim...kada ti neko nedostaje, ne naucis nikad.......Laka ti noc nedostajanje....moje.
💜💋🧚‍♀️🐉💜
Ne pljujte po Neumu, snobovi, kome se ne ide ne mora ići ali nemojte ni pljuvati po njem. Prvi put sam ove godine bio tamo, nije istina da je prljavo i neuredno niti da je gužva posvuda, to je gotovo 20 km obale mora i svako može pronaći ono šta mu odgovara, najvažnije je da je voda čista jer Neum može bit uzor kako se rješava kanalizacija primorskih gradova.
Odmah posto sunce zadje i sjene se na noc svedu, nebom zvijezde zaplove k'o ladje. Da l' ti mene u misli dovedu? Il’ me mozda nema vise u tvom rasporedu? Evo ja sad polako se spremam da nas ogrnem snova plastom dok ruku pod ruku u sa mnom setas mastom.
❤❤🧚‍♀️💋🐉❤❤
@krofna5 emotivno te ganulo
djeco kovida nejma tamo djesu zadovoljni, sretni veseli ljudi. korone ima tamo dje ima medija i oni koji se loze naovo tj oni koji su prikljuceni na njiovu kanalizacijsku mrezu.
Sjoooo, kako će epidemija opet da bukne kad se turisti vrate kućama.
Neumljani digli cijene
Imali fiskalnog računa u Neumu?
hebo vam neum mater, svaki clanak neum pandemija korona neum
Neumski klaster,
Kad se vrati iz Neuma, s maskom ulazi u apoteku.
Poslije godinjeg mozda pokopno drusto pocne djeliti pozivnice...
Dok ne naprave put ja tamo ne idem dosta mi trauma u životu...
TREBALO JE BITI DOBRO GLUP!!!! PA BITI MUSLIMANE PO NEUMU PROŠLIH GODINA!!! KAD GLAD I KULTURA PREVAZIDJE NACIONALIZAM I NAF AKA DOLAZI!!