{{error}}
Korisničko ime ili e-mail
Lozinka
ili
Facebook prijava


Unesite e-mail:


FOTO
/
U Dubrovnik stigao jedan od najvećih kruzera na svijetu

A
29.3.2013. u 16:31
0
24
U Dubrovnik stigao jedan od najvećih kruzera na svijetu
0
U dubrovačku luku Gruž uplovio je brod MSC Divina sa 3.400 putnika. Ovaj mega kruzer postao je prvi ovogodišnji veliki brod u Dubrovniku.
Foto: Anadolija
Foto: Anadolija

Nakon Dubrovnika MSC Divina otplovit će za Istanbul, a potom u Veneciju. Ovaj plutajući grad, kako ga mnogi nazivaju zbog njegove veličine i sadržaja, u Dubrovnik će dolaziti svakog petka, tokom cijele sezone.

MSC Divina pruža eleganciju i glamur, prostrano i moderno okruženje, s raskošnom udobnošću i bogatom ponudom zabavnih, rekreativnih i sportskih aktivnosti. Na brodu se može naći sve - od pravog kamenog trga te pozorišta u rangu samog Broadwaya i potpunog mira bazena Infinity.

Posebnu karakteristiku ovog broda čine stepeništa ukrašena Swarovski kristalima, a na palubi broj 16 je i najluksuzniji od svih "Sofija Loren apartman“ koji je dizajniran po uputama slavne istoimene talijanske glumice, inače kume MSC Divine i svih ostalih kruzera iz flote kompanije MSC.


MSC Divina je po mnogo čemu najveći brod koji je ikada posjetio Dubrovnik. Dug je 333 metra, visok 67 metara, a može primiti do 4.000 putnika i 1.300 članova posade. Na brodu se nalaze tri glavna restorana s autentičnim talijanskim specijalitetima, kao i mnogi internacionalni restorani.

Ovaj brod bogat je i zabavnim programima i sadržajima, s pozorištem Phaneon koje ima 1.600 sjedala, futurističkim Disko i Casino Veneziana sa više od 1.000 kvadratnih metara, bibliotekom i tržnim centrom.

Najnovije
Najčitanije
Preporuke
Anketa
Koliko često trenirate?
Email adresa: (nije obavezno)

Tekst ispravke: