Komentari (42)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Putjem iz BiH u ove drzave koje su nabrojali da su zadrzali ogranicenja i zelim reci da nema ogranicenja niko netrazi testove potvrde o vakcinaciji a u samoj drzavi sve radi barovi kina maske ako zelis koristis
Nije tacno, provjerava se ako ides avionom, a i nekim slucajevima i busom, npr. na ulazu u Austriji
Dopiši poy iz Gl. Bukovice.
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
Dok pasija jaja prodju pa malo ugrije, svi će oni pustiti ...
O čemu je riječ?, Kakav virus, kakva korona, kakve vakcine? Može li neko molim da objasni o čemu se radi?
Fasite zaobilazimo.
A Italija?
Kad krene sezona godišnjih. svi će sve ukinuti!
Ja, i ?
imal šta od medijske podjele na vaksere i antivaksere ili su sad u modi prorusi i antirusi.
zar to nije isto
na čemu će majke ti oni ubuduće temeljiti prospretet. Znam, našim majstorima je i to dovoljno ali skuuuupo postaje sve živo. Sestra u Torinu 18 godina plaćala struju do korone 55 eura mjesečno sada 210 eura.
mučnima mi neka na pomen eu. ogadila mi se poslije korone .
dok rafali prelijeću bih...
znači nešto golemo je na putu a kako ga pomjeriti slabo ko zna. nisam više ljubitelj eu - što dalje to bolje, ko ih je kleo nije dangubio.
Kontam se preselit u Oman.
svuda sada inflacija dere guzove.bosna je još najbolja.
kakva "evropa" i ropstvo za 7 zivota bez ikakvih pravila...pa i muslimanima je bolje da idu cak i u Rusiju, bolje ce zivjeti, nek pogledaju npr samo cecenski grad Grozni u Rusiji, ljepsi nego bilo koji krkljanac na zapadu. Nece im bar "podmetati" svinjske gumene bombone. Zapad je laz. Toliko
O cemu ti papcino teska. Mnogim muslimanima je 100x bolje u svakom tom kako ti kazes krkljancu na zapadu nego u mnogim njihovim domicilnim drzavama. Cuj podmecu im svinjeks egumene bombone......oooooo boze kakvih sve budala ima pod kapom nebeskom. I kao vrhunac navodi Grozni kao destinaciju iz snova....jest eno redovi pred cecenskim ambasadama ;-))))
Bosne niđe nema ni većih hajvana.
joj matere mi kad gledam ove slike nešto me posjeti na sovjetski savez, ne znam ni sam što.