Komentari (49)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Kazu, kad se probudis u Beogradu da si vec uspio u zivotu. Beograde grade, volim te.
@Japanska jabuka Da i ja potvrdim. Volim te Beograde.
@Rapsodia Ja sam ga nekada mnogo voleo. Nadam se da ćemo opet u budućnosti moj grad i ja pronaći ljubav.
PRIKAŽI ODGOVORE (3)
Beograd je ipak meteopola sto jest jest
10+3= 13 jebote kinez 😂😂😂
Sikću bosanski talibanski trupci od mržnje i zavisti, sve ključa. :-) Beograd ima više stanovnika nego što je talibana u tkz. BiH.
@fantom slobode Pa ovaj bijednik nije vidio Bg-a. Beogradjani su gospoda, ovo se vidi da je neka bijeda iz RS-a. Kompleksas kojeg ne vole ni ovdje, a bogami ni u Bg-u tamo je za njih glupi bosanac :)
@Neodoljivocom Idealizujete Beograd pošto živite u talibanskoj septičkoj jami, nije to sve baš tako kako se vama čini.
Srbija iskorišćava svoju trenutnu poziciju mogućnosti vođenja samostalne spoljne politike - naravno da će bezvizni režim sa Kinom i direktni let za Peking uvećati broj turista. Jedino što se cena ulaska u EU svakim ovakvim projektom povećava, pošto će svi bilateralni sporazumi sa Rusijom, Kinom i trećim zemljama morati da se krešu u datom trenutku ulaska u EU.
Svako ima svoje Arape.
S tom razlikom što bi Kinez bio momentalno uhapšen, sudski procesuiran i deportovan da mu na pamet padne ono što je Arapima podrazumevano normalno u talibanskom delu FBIH.
@interpretator ne budimo sitničari. U turizmu je budućnost. Pos'o je dobar, a para laka...
PRIKAŽI ODGOVORE (3)
Kinezi vole kockarnice. Otvorite u Beogradu dobrih kazina i ima da napravite boom sa Kinezima.
Fora sa Kinezima uopšte nije u primarnoj količini novca koju oni ostavljaju kao turisti, već u tome da Kina shvati Srbiju i Beograd kao svoj centar u Evropi - pruga i autoput Budimpešta - Solun i beogradski i niški aerodromi na tom pravcu su tu od najveće važnosti.
@interpretator kakav ba centar?
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
Beograd je prejak grad za provod.
cajka do cajke... Kako kome brate :)
jos samo indijci i to je to
Sta fali Indijcima? Bitno je da ljudi dodju, provedu se, ostave lovu i cao.
rijetki grad koji je ogradjen od balkanskog nacionalizma i primitivizma