Komentari (36)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
DA NIJE BILO AUSTRIJE BOSNA BI DANAS BILA JOS JADNIJA,BILO BI SAMO PAR MOSTOVA,MAKADAMI I KAFE BI SE ISPIJALE VAZDAN I VIKALO SUCUR ALLAHU
to i radimo
Koliko su austrijanci i turci sagradili, balkanske fukare nisu mogle sve to srusiti, svojim fasistickim ideama...
Da je meni živjeti u Beču...
šta ćeš im ti? da im pokvariš idilu?
Pa dobro, ako ćemo iskreno i kod nas poslije sahrane/đenaze ljudi donesu stol, piće, mezu na groblje da počaste ljude koji su došli. Meni iskreno nakaradan običaj, ali takav nam je mentalitet :/ Da to netko ne uradi bilo bi odmah...
Organizuju after party nakon ukopa 😂😂😂
Gdje nikad svakako otici necu
Meni je ovo bolesno
Svega
Pogled u Buducnost...
Na zapadu sva groblja uređena ko pod konac milina šetati kroz a kod nas muslimanska mezarja gluho bilo niđe reda na vrat na nos jedno vako jedno nako motaš predkakati preko mezarja ,propali nišani nemarnost familija niko nevodi brigu da koriv i travu skloni ništa tuga i jad.
neće niko da pokosi kaje ne treba mojoj kravi
Tamo se debelo plaća održavanje a kod nas je džabalesku.
A sto da ne? Kod nas samo kafane i rade dobro. A svakako imamo onaj običaj ne valja poslije dženaze kući, nego u kafanu. Kakvo je ljudima groblje, od ljepote sjediti NAKO :-)