Komentari (50)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
'ta će Beč! Nama u Sarajevu SDA, DF, SBB i Avdo Zurnal nasli Trolejbuse po SD Akcijskoj cijeni od 11.000, svaka kuca ce imati svoj trolejbus sada... 'ta će Beč!!!
@SusjedSejdef Dok je Avdo istrazivao rad i nerad dosadasnje vlasti bio vam je pravi istrazivacki novinar...sad kad je otkrio kradju nove ''najbolje'' vlade, poceli ste ga blatiti... Za kratko vrijeme vas je ''najbolja'' vlada ubijedila da njima ne mozete traziti greske...
Pa naravno kad imaju normalne prevoznike. Kod nas je nov bus star 20 godina. A tad je i opran zadnji put. Al su zato cijene prevoza skoro ko u Austriji. Kod njih cak studenti i penzioneri imaju godisnje karte koje se koriste u cijeloj drzavi i kostaju 65€ a kod nas 20km puta 70KM.
@ForceIndia871919 Ima i kod njih starijih buseva i tramvaja, ali zato su u top formi i redovni.
Jednom rijecju= gospoda.
U Becu i gowna mirisu...
u njemackoj pokrajini Hessen Ucenici a od ove godine i Penzioneri placaju takodjer 365 eur godisnje i voze se po citavoj pokrajini ( povrsine oko 40% od BiH)
zato bošnjo tamo 5.0 TDI redno postavljenih 5 klipova jer V ne valja, to 2 bregaste, to puca, to haos, bošnjo sve zna, upućeniji je u VW oznake motora nego u godine svoje djece
Graz i Centrotrans pogledajte koliko se placa i kako se radi lopovi jedni.
U Sarajevu tramvaji kao iz nekog apokalipticnog filma, a vidi ovih sminkera u Becu, prave face.
Beč je više puta proglašavan za idealan grad za život, a i ovo potvrđuje tu istinu, bravo, to se zove imati svijest!
Svako ko se vozio njihovom podzemnom zeljeznicom, zna razlog.
Baš me boli neka stvar za Beč
Tako se radi u normalnom gradu sa normalnim ljudima.
Volio bih da neko objavi koliko kod nas korisnika ima godisnju kartu, koliko bude kupljenih mjesec ih karata itd.
pa i kod nas je ova cjena ,mozda za 50KM manja
Mi se ionako vozimo đaba svercujemo a hocemo dobre tramvaje i autobuse malo morgen kad bi svi po marku placa li imali bi bolji prevoz
jer im GRAS ne drži javni saobraćaj
Sigurno nemaju viša zaposlenih i onih koji se smucaju po cijeli dan jer nemaju, ne znaju ili neće da rade, te onih koji rezervne dijelove iznose prodaju, a unose nekakve polovnjake i ugrađuju u autobuse.