Komentari (79)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
hahaha Sta ti je reci pametni ljudi... koriste sve sto imaju. .. da bi razvili turizam, koji je narusen... bore se... svaka cast... :-))) A kod nas, cini mi se da gledaju samo kako unistiti... a malo je reci da smo prebogata drzava... divnim stvarima... mogli bi biti vodeci... ali ali...
smiling.... kleptomani na vlasti se nikad nisu borili da razvijaju turizam , jer oni neznaju, i ne zele da znaju. U njih je u svjesti da se nakradu a za to nek neko drugi jednog dana kad dodje na vlas nek razmisla.
@Jasmin26 e moj Jasmine... znam jako dobro to znam... a samo se zamisli sta sve nemamo... za pozeliti... bas smo pocasceni... a ne znamo. .. ili mozda pak ne zelimo to iskoristiti... :-( Znas nadati se da ce nekada neko to i skontati i pogurati.... :-)))) Hej drug veliki pozdravko... :D
PRIKAŽI ODGOVORE (9)
koji apsurd da pokrivene zene (vjerovatno muslimanke) rade u proizvodnji vina... da Bog sacuva!
Onda dođu ovdje i krenu mi moralisati o vjeri i govoriti kako mi je pradedo pogrešno klanjao. Na te daije je sevap automat potegnuti.
@CevapKita Citaj kuran i hadise ponovo. Nije samo piti alkohol zabranjeno.
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Oni nesto da proizvode!! Pogledaj samo kako im je razbacano oko trake ove kartonske kutije. Ovi mi samo daj magare i sisu da dudlaju.
Maca i bh balije na aparatima hahha hah hahah haha
pretposvljam da je halal vino 😂😂😂
. BORIS DEZULOVIC KOLUMNA: SLOBODNA DALMACIJA – SEOSKO GLASILO FASISTA http://bit.ly/2ccm22s .
Pokrivena žena (muslimanka?) učestvuje u proizvodnom procesu za dobijanje alkoholnog pića. Zanimljivo. Ovo je još jedan dokaz da su Arapi prljavi nevjernici i da su Bošnjaci daleko najbolji i najprogresivniji muslimani.
@Korisnik95 Jeste ako su namijenjene za rakiju. Ja jesam vjernik, ali ne pretjerano. Nemam nikakvih problema sa alkoholom, ali o vjeri znam mnogo više od ovih novopečenih trofrtaljaca i bulica koje se pokrivaju da uvjere babu i mamu da nisu ku*ve. Ne glumim prosvjetitelja, ne raspravljam o vjeri često, ali volim ove što misle da su Boga uhvatili za bradu vratiti na mjesto gdje trebaju biti.
Baš me zanima šta ova bula na slici misli o vinu.
@sinjor S ovim što ima na glavi ne bi trebala tako razmišljati. Dosta je meni ovih Arapa koji se prodaju kao neki sveci, a ustvari su ćafiri kojih se i Bog stidi.
@sinjor I vjera je postala tradicija. Hidžab je simbol žene koja se pridržava islamske dogme i ona s tim na glavi ne bi trebala ovo raditi. Ja nisam nikakav radikal i protiv nje ne bih imao ništa da ovo nije stavila na glavu.
Naravno da moze u sekularnoj drzavi.
bolje kvalitetan sok i dzem da prave od grozdja....
evo posla za mene !!!!
hahaha gazati ili piti... pitanje je sad... ;-) haha
@smiling prvo cemo da gazimo.......s gustom.....pa cemo piti s cejfom !
PRIKAŽI ODGOVORE (9)