{{error}}
Korisničko ime ili e-mail
Lozinka
ili
Facebook prijava


Unesite e-mail:


Tunis Banjalučanima hit ljeta, ali i jeseni

S
7.9.2009. u 15:16
0
1
Tunis Banjalučanima hit ljeta, ali i jeseni
0
Tunis Banjalučanima hit ljeta, ali i jeseni
U banjalučkim turističkim agencijama kažu da su građani ovog grada za odmor u septembru i oktobru najviše zainteresovani za odlazak u Tunis.
Sedam dana u polupansionu u Tunisu košta 270 eura, a u turističkim agencijama kažu da je promet nešto umanjen u odnosu na prošlu godinu, ali da nemaju razloga da budu nezadovoljni poslovanjem ovog ljeta.

Ovog ljeta, kako ističu u agencijama, od stranih destinacija najtraženije su bile Egipat i Turska, ali Tunis prednjači, dok je nešto manja potražnja bila za ljetovanjem na Crnogorskom i Hrvatskom primorju.

U nekim od agencija u posljednjih mjesec dana Banjalučani su tražili i nešto atraktivnija odmarališta, poput Sejšela i Kube.

Za toplu jesen, između ostalog, agencije nude nezaboravna grupna putovanja za Prag, Budimpeštu i Zlatibor.

U turističkim agencijama ističu da je povećan broj skupljih aranžmana, koji uključuje i avionski prevoz, dok je uveliko smanjen broj jeftinijih, do kojih se stiže za nekoliko sati autobusima.

Kako kažu u turističkim agencijama, velika zainteresovanost u septembru vlada i za Hrvatsku, jer su u toku sniženja i popusti smještaja od čak 25 odsto.

Prema dugoročnim prognozama meteorologa, ljetno vrijeme potrajaće u septembru, pa čak i oktobru.

Najnovije
Najčitanije
Preporuke
Anketa
Koliko često trenirate?
Email adresa: (nije obavezno)

Tekst ispravke: