Komentari (108)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Predlazem da se izbaci kategorija /lifestyle/putovanja/ Klix samo sprda narod sa ovim clancima. ĐE SU PARE DA OBAĐEM INDONEZIJU, KAMBODŽU I OSTALE VUKOJEBINE.
ma nema nisti tu i vidjeti, i to dosadi, bio sam ja u thailandu , i dbro prvi dan interesantno ali onda pozelis kuci i sve ti dosadi
nema se za pasosa, a kamo li za puta...
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
Jel ovo neka zajebancija ? Posjetiti London ( Dan nakon teroritičkih napada na centar ), Istanbul gdje je vanredno stanje, Paris gdje je vanredno stanje odavno postalo redovno nakon terorističkih napda, te obavezno Bali gdje je jučer složio zemljotres od 5,5 stepeni a raspamećeni turisti ni sad ne smiju da siđu sa drveća od cunamija, ko da su majmuni !
smijesno... prag na listi dok jedan Bec nije u top 20... hebo ovu listu
Najugodnija mjesta su gdje su muslimani ostavili dubok trag na kutluru. Islam dadne zivost i toplinu zemlji i ljudima. Cak i nemuslimani se nesvejsno time napajaju. To je tako sirom svijeta. Uostalom to se moze i ovdje ostjeti. Pitaj stranca koji je obiso Beograd, Zagreb i Sarajevo kakav mu je utisak.
ahhahah joj kakav si ti zatucani mamlaz - nestani
@Roger jao sto me pokosi, sad cu se razbjesnit pa pocet pljuvat po tebi i tvojim...bih al mrsko mi nesto danas
PRIKAŽI ODGOVORE (8)
cuj Istambul pa ovi ljudi nisu zdravi svegami
Gdje je Klokot na uni?
Slika broj 2, koja je destinacija
ma sve to dosadi, fino je mozda na dva ili tri dana ali onda dosadi i hoces kuci
nigdje nema ustaske krvatske ?
Sve destinacije,koje i ove godine necu vidjeti 😂😂
Pa ovo na prvoj slici je raj živote što si takav ajde nema veze otiće se valjda jednom ma šta evo pravim sad pravilo da moram da odem makar jednom u životu na ovo mjesto ne trebaju mi zarezi ništa mi ne treba samo da odem ovdje...
Ej otvorim Avaz.ba kae radoncic sta je bakir uradio ? uzeo alijin kisobran i reko ja sam alijin sin...
Na ljeto arci na baliju....road to bali :))))
Nakon ovog danas, vjerujem da će izbaciti London sa liste.
na Tajland udarat ladyboys