Komentari (13)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
kao heroin iz bankoka
Očigledno nisu provjerili cijene u Ženevi, Bernu i Cirihu.
Sarajevo je hiljadu puta jeftinije, ali džabe kada se u Sarajevu nema šta viditi, nema ni gradski prevoz normalan, kanalizacije teče kroz centar grada, i pun grad seljaka koji pljuju po ulici, ne znaju hodati, ne znaju se ponašati, pa ko bi normalan došao? Mogu doći samo oni avanturisti koji vole ići po Ruandi, Zimbabwe i sl.
iskreno da ti kazem gluposti pises, tacno je da ima i takvih kao sto si naveo, ali broj turista i ostvarenih nocenja u sarajevu se povecava iz godine u godinu, sto hrvatskih turista sto iz UAE, kineza, poljaka, amerikanaca...
E vid' kauboja i grudnjaka.. Kakva kombinacija...:)
Muški tranđa, tako nešto!
Črip advajzer.
Ja ne zna na osnovu cega ovi racunaju, ali Berlin i Bec ni po kojoj matematici ne mogu biti medju deset najjeftiniji. xd U Becu odvedes djevojku na sladoled, srcka te strefi kad ti daju racun.
Možda su jeli u turskim četvrtima. Doner kebab je bio pristupačna stvar i za naše izbjeglice koji su primali socijalnu pomoć.
Ponesi sladoled iz Bosne!
najaci informacija: Bosna: zene bodu nozevima