Komentari (43)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Pustili talijane da im prave prtinu ....lukavo od njih, još bolje bi bilo da su talijane uzjahali da ih iznesu gore.
Jel ovo onaj ublehaš što svako malo napravi kolaps u gradu?
Rip Armin Gazic! Momak je tragicno poginuo danas...
da je Armin kojim slučajem narkoman ili da je izazvao saobraćajku, vjerovatno bi bio Zeničanin.... ili da je navijač koji se potukao..... siguran sam da nije njegova konstatacija da je Sarajlija, a o tome da je Klix to što jeste, ne treba trošiti riječi..
jednom sam slusao raspravu cvitanusica kad nije htio da plati parking zato sto je izgubio karticu od istog auuuuuuu...pade u ocima frajer sve se nema a vamo gospoda ..ne'a vise gospode u Saraj'vu
Armin Gazic je iz ZENICE HALOOOOOO IZ ZENICE !!!
suti cuce te ko
Prema podacima iz Konakovićevog imovinskog kartona, njegova supruga raspolaže imovinom od 4.290.000 KM, a radi se o polovini vlasništva nad tri stana, od 90, 64 i 62 m2 (490.000), polovini kuće ukupne površine 200 m2 (300.000), osmini zemljišta od 12.000 m2 (3.000.000 KM), polovini i četvrtini poslovnih prostora od 120 i 24 m2 (450.000), te o 50.000 KM koje ima na računu u banci.
@Mamre sposobna zena
Gledam “ zvijezde granda” . Sad ste nasli.
@Shele kako stojimo?
Kako su se skupili na ovoj slici i sad im hladno!
Heroji.
ono kad se na klixu skupi hantraga znana kao pocupane obrvice, shisha-dudlaci i brude sto dalje od kladionice i cevljanovica ne znaju, i pokusavaju da bace suplju o tomi... :)))))))))
Ko je koga ovdje opalijo, dvojica na Planini a nigdje Plcke na vidiku.
I ja da imam tolike plate bih hodao po bjelom svijetu
cestitam na uspjehu. Svaka cast momci
E svaka cast!