Komentari (13)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
I dok se danas u Sarajevu zgrazavaju kada se pomene da se u prostorijama dijele muskarci i zene, nazivajuci to zaostalim arapskim obicajem, ne znaju da su potekli od takvih koji su se dijelili. Originalno, lijepo, za pozeljet. Neka nostalgija za tim divnim davno proslim vremenima uhvati covjeka kad razmislja, cita i priziva u sjecanje ova vremena.
Bosanski kulturno-historijski biser. Istinski i originalan. I vrlo, vrlo slikovita reportaza...Za svaku pohvalu, klix-e. Uz jednu zamjerku: "Gradjena je u orijentalno-bosanskoj arhitekturi, a osnovna joj je odlika sto su ukucani prirodu unosili unutar kuce - vodu i zelenilo." ?? Po mom, osnovna joj je odlika da je kuca podijeljena na selamluk i haremluk, muski i zenski dio...A ne da su ukucani unosili zelenilo u kucu :) Sve u svemu - lijepo i edukativno.
Imal', klix-e, budza u musepcima? :)
Ljepota bosanska...
Moze li mi neko reci koliko se ulaznica placa? :)
Odrasli 3 KM, djeca 1 KM .
sto se mene tice, moglo je i bRez ovog venecijanskog ogledala
Svrzo k*rcem te trzno
slika 6. isto mjesec na Turskoj zastavi
nisi ti dobar u vugla