Komentari (155)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Stari grad Blagaj, Stari grad Ljubuški, Stari grad Počitelj, Stari grad Mostar, Stari Grad Konjic, Antičko Mogorjelo. Tako puno historije, na tako malom prostoru!
SDA ovo sve želi da uništi, oni vole sve tuđe a ne poštuju svoje, za njih su Turci a danas i Arapi sve
@SelamIzPodrinja nema u Hercegovini Bošnjaka samo Hercegovaca XD XD
PRIKAŽI ODGOVORE (3)
I ovo loza Izetbegovic zeli da proda kao i Mostar za svog begovat oko Sarajeva
Koja smo mi gigantska nacija...imamo sve pismo jezik stecke tvrdzave piramide sve starije od hiljadu godina...a ne kao ove nase komsije nemaju nista ni jezik ni pismo niti tvrdzavu ili bogomolju stariju od 500 godina tek kad su krscanstvo prihvatili poceli su nesto kao zidati uciti a do tada goli nomadi
Nemanjic Miroslav stolovao prije Stjepana, a kazu nije bilo Srba u Bosni
Dusanka m na jednoj od fotografija
hajmo sad priča kako ne znamo ništa cijeniti bla bla.pa dignite ruke neradnici i uredite sami prostor
I danas dan se sećam profesora Envera Imamovica, koji je nas studente nas do ove tvrđave vodio nekim kozijim stazama :D Ispostavilo se da je to neki x zaobilazni putić, ali doslovno crkneš dok dođeš do vrha.
Treba sve ovo porušiti i pustiti harape da izgrade hercegovački buroj.
Ma nema sta vidi se da je to odrzavano,bolje izgleda nego u Engleskoj i Francuskoj tvrdjave iz istog vremena,mi fakat imamo sta da pokazemo svijetu i turistima....STO IH BANEMA...STO NAS MRZE.
Vec se penjao i silazio, lijep pogled i lijepa uspomena!!
Kakvim budalama kakvu zemlju Bog dade.
To je nase. Tu su se nasi preci borili i odupirali osmanlijama, ali nazalost pade i Blagaj i cijelo podneblje. Danas se te osmanlije slave kao da su oni ocevi nacije. Dole SDA!
A Blagajska ploca? Sta je sa njom? U muzeju u Sarajevu gdje se krije od javnosti? U istom gradu iz kojeg su protjerali Srbe (kultura i nauka) i Jevreje (ekonomija i arhitektura) a doveli vjerom zatucane lijencuge arape?
Vas cetvorica sto ste udarili minuse (moram napisati velikim slovima): JESTE LI ZA TVRTKA I LJILJANE KOJI SU SE BRANILI OD OSMANLIJA, ILI STE ZA SDA I TURSKU ZASTAVU KOJI SU ZA OSMANLIJE, DANASNJE TURKE? Nebuloza je mahati ljiljanima i uzivikivati "zivio Erdogan".
PRIKAŽI ODGOVORE (4)
Bosnjaci imaju velicanstvenu historiju, a Srbi mitomaniju i otimacinu od drugih naroda.
@SelamIzPodrinja hihihihhi jes jes.Ocigledno niste citali D.A.I cara Konstantina iz 900 godine tamo sve pise cije je sta.
Pa kad je ovo gradjeno… ja gdje god u BiH da se krecem, isto da sam u srednjem vijeku… zar je ovo starije?
@therat …daju li tebi jesti matere ti?
Sober vjerovatno takvi kao ti ali sam jos polovinom 80-ih prvi put bio tu ko klinac sa roditeljima.Kome je stalo do svoje zemlje i kulture vidi sve ono sto treba
zmija vam je noptrebna na sliki bila da vidimo , prepala me haus
Seljače, nije ovo zmija ! Zar moram ja izlaziti iz trezora da te učim ?