Vrijedi li čekati?
38

Soba u austrijskom hotelu ima "najljepši pogled na svijetu", a lista čekanja za noćenje je dvije godine

N. O.
Foto: Instagram
Foto: Instagram
Travel blogerica Dženisa Forlano podijelila je snimke hotelske sobe koja se može pohvaliti "najboljim pogledom na svijetu", a za koju postoji lista čekanja od dvije godine.

Forlano je na Instagramu dokumentovala svoj put u Dolomitenhütte - hotel koji se nalazi u Austriji. Soba u kojoj je bila smještena nosi naziv Adlerhorst, a nalazi se visoko iznad ponora s pogledom na planine.

Soba s očaravajućim pogledom košta 85 eura za noćenje uključujući ukusan doručak. Dženisa, koja živi u Njemačkoj, podijelila je niz snimaka iz ove sobe.

"Ovo je apsolutno najsanjivija hotelska soba u kojoj sam ikada bila. Dolomitenhütte ima prekrasne sobe iz kojih se pruža nezaboravan pogled koji morate vidjeti jednom u životu", navela je uz jednu od objava te napomenula da je definitivno vrijedno čekanja. "Soba košta 85 eura po osobi uključujući doručak. Jedinstvena je i veoma tražena, zbog čega je soba u potpunosti rezervisana unaprijed... Nije li to odlična cijena za ovaj pogled?", upitala je.

Za one koji su zainteresovani za boravak u ovoj sobi preporučila je da pošalju e-mail hotelu i pitaju direktno za slobodne termine u sobi Adlerhorst.

Istaknula je da postoji još jedna slična soba koja ima samo jedan stakleni zid, a zove se Adlernestchen.