Komentari (26)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Bosnje veci turci od turaka
Slovenija je prekrasna mala zemlja. U sustini sve drzavice na Balkanu, samo sto Slovenci zaista doveli sve u red i sto zaista uzivaju u tome.
Aa kad se sjetim, po ovom dvorcu je i pravljena CS:GO mapa de_castle... Odlična mapa.
to je bilo vrijeme
Bio i lijepo je, ali je recimo stari bosanski grad Srebrenik mnogo ljepši i stariji a kad bi se obnovio bio bi puno veća turistička atrakcija. Problem je što to Tuzlaci ne umiju. Jedini promjenom pondera traže pare.
Pa znam to ima 300g, Jackie Chan jr tamo snimao "Bozji oklop" :) Mi stariji smo svi gledali taj film :)
Imali bismo i mi da nisu bili prepusteni vremenu, imamo i danas samo sto ne lici ni blizu kako bi trebalo, ostale nam jedino utvrde osmanske cijele
Sto mi ide na ku.ac kad neke vrhunske gradjevine ili gradove stavljaju u kontekst neke mainstream serije ili filma sa tradicijom od 10 godina otprilike, kao sto Dubrovnik nepismeni stranci posjecuju zato sto se tamo snimao Game of Thrones ili Star Wars a ne zbog bogate historije, debilno
to je isto kao kad za igraca kazu npr. Belgijski Messi