Komentari (3)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Pa u tome i jeste poenta. Rastu, ali veze nemaju sta rade i na sta se prikljucuju. Nije poenta snimka da djeca trebaju koristiti internet, nego ako ga koriste, da koriste pametno.
uz sta rastu djeca u bosni zemlje vam????
Jao, ima li ruznijeg jezika... Tj. da ruznije zvuci. A super, treba djecu obrazovati. Ali neka nasa djeca uce stvari koje im nikad nece trebati u zivotu, pa ni za opste znanje i neka svake godine rade o utjecaju droge. Covjece, za 12 godina pricajuci o droZi i debi bi zapamtio. Neki bi se i poceli drgirati koliko je ubitacno raditi uvijek istu temu. Umjesto da svake godine nesto novo rade.. Ali hajde.. Neka nas uce programe koji su se koristili prije milion godina, a sad ne trebaju ni onome ko ih je izumio..