Komentari (149)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
sto imamo "odabrano" drustvo............
:))) uvijek bili u odabranom, samo nastavili tradiciju ;) djesbola, sta ima, kako ti zena? :Dvidim rigorica ponekad naleti, ne mere kaze samo tebi jufke suce po vasdan...
zena umene vedri i oblaci,tu ti je stanje nepromjenjeno.rigor vrijedna,nego sta,nema se vremena od jufki:)).........naso sam rijesenje za sandju,opet se poceo kaciti po komentarima,cim mu spomenem da cu zvat tebe,nidje ga vise........ljepi strah:))........
PRIKAŽI ODGOVORE (65)
moj prekrasni Mostar
Hrvatski Mostar
pridjevi na ski se pisu malim slovom... ;) ali nikad nisam niti vidjela pametnog i obrazovanog nacionalistu, pa sto bi i ti bio izuzetak. Haj ti mlati majmuna, vjerovatno si se za to "obrazovao" xD
PRIKAŽI ODGOVORE (3)
Uzmemo li u obzir da oko 90% turista posjete Sarajevo, Mostar i Medjugorje, onda je suludo uopste uzimati Banja Luku u usta, koja, ruku na srce, sem Kastela nema ama bas nista da ponudi. Banja Luka je takodjer grad, koji nema niti jednog hotela sa 5 zvjezdica. Osim toga, Banja Luku godisnje posjeti tek par hiljada turista, dok u je u Sarajevu samo prosle godine bilo oko 303.000 sa 600.000 nocenja. Uzmemo li u obzir, da hoteli i hoteljeri u Sarajevu vecinu turista i ne prijavljuju, onda je sigurno ta cifra znatno veca. Osim toga, samo putem aerodroma Sarajevo u Sarajevo je doslo oko 200.000 stranih drzavljana. Ukupni prihodi Sarajeva od turizma su preko 100 miliona KM, a u Banja luci govorimo o nekoliko stotina hiljada KM.
> Banja Luka je takodjer grad, koji nema niti jednog hotela sa 5 zvjezdica. Koga briga za hotele sa pet zvjezdica (u Banjoj Luci ili bilo gdje drugo)?
Pa od cega mislis zivjeti kao "turisticki" grad? Od turista koji su u prolazu ili od ruksak-turista mozda?
Kako mogu mjesto Sarajeva staviti Banja Luku, jedino ako turisti zele vidjeti ratne zlocince kako slobodno hodaju gradom?
samo broj turista se moze povecati ako ne vide jad, bijedu i prljavstinu stanovnika sarajeva
@Chedo: U pravu si, to je Republika Sumska, znamo mi da ste vi sumski ljudi, ne morate to stalno dokazivati.
PRIKAŽI ODGOVORE (5)
Ko je naslov pis'o očito nije izašao iz Bosne dugo dugo vremene.
> "Ova mala zemlja u srcu Evrope najpoznatija je po ratu koji se desio prije dvije decenije" Upravo, po ratu i ni po čemu drugom. A svi Bosanci se uporno trude da i ostane tako. Ko jebe prirodu, historijske spomenike i turizam, bitno da imamo svoj genocid i mržnju zbog toga da moj komšija voli pogrešnu vrstu prahistorijskih bajki.
Šta je s listićima od popisa stanovnistva? Srbi ih prepravljaju u isticnom sarajevu. A BH javnost šuti. Pa nema nas 64 miliona pa da toliko treba da se prebroje.
Naša Lijepa BihH je uvijek bila atrakcija turistima !
Na komentarima se vidi koliko je ovaj narodu u Bosni psihicki bolestan.
A gdje Sarajevo!!!??
@Chedo Видим лијепо представљаш свој народ пред другим народима.
Nesmijemo biti najljepsi opet ce nas napasti
sve dok smo neuredjeni kakvi jesmo i dok se grade dzamije i trzni centri umjesto parkova izletista i hotela necemo ni biti posjeceni
i jeste jedna od najljepsih,zato se susjedi i otimaju za nju vijekovima i svojataju je
zanimljivo! Evo ja sam svake godine 12 mjeseci na godisnjem u BiH i jos je nisam obisao svu :D
Šta češ bit posječen kad vodići iz drugih krajeva vode ljude po Mostaru.Kaže mu gazda u Medjugorju pričaj im da će pokvariti stomak u Mostaru ako se puno zadrže i dovedi kod mene opet na ručak.Nema tu zadržavanja ni noćevanja dok je uvoznih vodiča.
Ta neće im skakać biti vodić.
Aaa gdje je Republika Šumska ?
nema je jer ne postoji kao drzava
A gdje je sarajevo?
PRIKAŽI ODGOVORE (5)
Vazda bila najljepša. Jedina si jedina.