Komentari (9)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Šta mislite možda bi puk imao više koristi od Najjeftiniji otoci u Mediteranu?
NISTA BEZ SLIKA....S OBZIROM NA SADRZAJ SITEA KOMOTNO PRECI NA ENGLISH SITEOVE..OVO...
bravo tito,komentar dana:)))))
ma najbolje ostrvo je Goli otok!
najskuplje ostrvo a bilo u posjedu nekog koreografa pa plesača... šta je ovo majko mila, jel to toliko unosan posao, da se prekvalificiram dok nije kasno
Pišu o najskupljim ostrvIMA a stave sliku samo 1og ... Šta kažete, ni ovi od kojih ste preuzeli članak od A do Ž nisu stavili više slika? Aaa, oprošteno onda ;)
kako bi se lijepo costa concordia nasukao na ovo ostrvo
ma nemam sta da saznajem, jer nemam PARAAAAAA, nemaaaa za nikogaaa! puc medo pucc!!
Ostvro MyAvliya se nalazi u Gornjim Custicima ispod planine Kozare na rijeci Starenici. Ja sam ga kupio prije dvije godine za kravu i po. Na ostrvu mozete naci basticu za buraniju, cumez i supu za drva kao iz sna sto vas podsjeca na tradicionalni seoski zivot. Ostrvo je posjetila komsinica Zejna i komsinica Mira. Cumez se tokom posjete pretvori u spavacu sobe a iza cumeza mozete naci disko klub. Ostrvo je u danasje vrijeme vrijedno ono sta budala da za njega.