Komentari (67)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
"Svaki put kad dođem na vrh, ushićenje je neopisivo. To se ne može iskazati ni slikom ni riječima, to je zaista osjećaj." Znači, ushićenje na vrhu. Neopisivo. :)
Bravo....
Ne da se hvalim ali i ja sam prošle godine bila na Kili ... P.S. ... Klix briše komentare, nebitno jer gdje god odeš nisi sam, računaj da je to isto još neko učinio... kad opisuješ dozivljaj, opiši istinito bez veličanja...
@LIMESA tako je ...nema niko ko je pošao tamo da se nije uspeo ...rekreativno se šeta par dana planinom (nema alpinističkog penjanja)dok šerpasi nose opremu.....ko ima vremena i novca lijepo je obići...pozzz komšiulku u srcu alpa :-))
@zmajcekSaUne ...apsolutno, ja sam to prošla... jest da je treća etapa malo napornija ali tu je šerpa, prate u stopu... neću dalje opisivati jer su mi već obrisali postove... alpski pozdrav komšiluku moj 😘❤️ ... P.S. Danas pravo pahulja, kao u januaru 😊
Aferim zeno! Sretan povratak nazad!
Bravo carice!!
Bravo!
Svaka čast.
da sam zano da oni idu da se i ja spremim,pa na sankanje!
Svaka cast!