Komentari (161)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Kakvi smo mi to ljudi? Hrvati od Sljemena koje je prdina bara u odnosu na Trebevic a kamoli Bjelasnicu i Jahorinu naprave Svjetsku pricu... mi samo znamo pljuvati, kritikovati i rusiti. Svaka cast ljudima koji ovo guraju, i neka nastave tako a vi bolesnici hejteri izadjite malo iz te septicke jame i udahnite zraka, nebili dosli malo sebi.
@Friendix. To si u pravu. Sljeme je karanana za Trebevic. Ali kako da cojek ne pljuje, kad cetvrt vijeka nisu nista uradili? Uporedi isti vremenski okvir i za Sljeme i za Trebevic i ono sta je uradjeno. Pa, dodje mi da povracam od nase lijenosti i lopovluka
Samo vi pljujte, samo to vam je i ostalo :)
Jako sam sretan što nisam rođen u ovom gradu.
Sarajevo grade šta ti šupci rade,čude se klikeru od stakla(čitaj žičari),
Jeftiniji taxi od zicare ahhahahah
Hahahahah joj sto je ovima iz drugih gradova krivooo
Je li se iko osim mene osjeca kao da je upao u neki paralelni svijet gdje je ova žičara neko čudo kao Kineski zid? A prije 60 godina originalno napravljena sat vremena radnicima trebalo da dođu do telefona ako nekom kamen padne na glavu. Žičaru privatnik napravio na Ravnoj planini i koliki je poduhvat, niko je spomenuo nije, ne kontam. Zona sumraka
E je.bi ga sada..kao da su Olimpijske igre danas..daj molim vas..kakvo je ovo pre.seravanje...
Nema grada ljepseg od Sarajeva 😍
traljave fasade, parkovi kakvi jesu, otvorena kanalizacija kroz po grada, kiseli miris dizela štipa za nos, smeća na sve strane i raja što puši u svim objektima gdje je zabranjeno. javni saobraćaj? profesionalna policija? moderna bolnica?
Joooj bljak :) koji smor .....zgadiše mi žičaru a neću se ni provozati.....iz principa :D
Isto miris za auto.
Naravno da vam nije drago za žičaru, kad ste mislili da ste je srušili za sva vremena. :)
@Nokian808 Vlasi su ti zgadili, baš zato da bi ti mislio da su muslimani. Oni su se uvukli u medije i modu, i blate ti Bosnu i Sarajevo. Zanemari imena, svejedno što je Mušan, ne znači da je patriota. Izdajnika je bilo uvijek. Oni samo nastavljaju posao od 95-e. Pozz i ne daj svoj grad.
Da se otvara metro mislim da bi imalo smisla napraviti ovakvu pompu... a ovo je smijesno...
Kontam proslava Star Wars-a
grad trebevic
Vidi se da je opoziciji muka od uspjeha nekih ljudi ..