Komentari (39)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ocvo je zemlja za poželjeti! Na stranu oni koji nas vode,ali narod je jedinstven,prelijepa klima,lijepa godišnja doba,puno energije,vode,zelenila,ovo se mora čuvati. Ovo je zemlje budućnosti,nesagledivih mogućnosti,Bog da je čuva od svih dušmana koji bi je željeli osvojiti. VOLIM TE BOSNO!
Bas tako.Neznam gdje su oni radnici iz Tuzle posli iz ovako lijepe zemlje.
Sramota da bude ovako cisto. Treba odmah otici i nabacati plasticnih casa, flasa i sl.
prelijepa zemlja ali nažalost ne i ljudi ..bar jedan dio sa drugačijom , boljom vlašću i malo drugačijim mentalnim sklopom u prosjeku , mogli bi jako lijepo svi živjeti ...ali ne , mi ćemo j**t sami sebe , ne treba nam ni EU , ni USA ni IDIL :( žalosno
Surova istina. :-( Stvarno lijepa zemlja i bogata nekim jako bitnim stvarima, naprosto raj za oci i odmor za dusu. :-) E sad, mi je itekako unistavamo, pocevsi od takozvanih politicara, koji bi i gace s guzice prodali, pa do naroda koji je bas puno i ne cijeni. Sorry na izrazu. ;-)
Jedna si jedina! ♥♥♥
prelijepe slike ovo bi se moglo ponudit microsoftu za wallpapere
Dujmovići Dujmovići svud okolo borići
ma ljepotaaa
samo seljaki idu na planine ja nisam seljanka
Sa ponosom mogu svakom pokazati zemlju u kojoj sam rodjena i odrasla, malo je reci koliko lijepo izgleda.
Bosna je mnogo puna ubleha..a zašto se ne spusti taj snimatelj pa snimi minska polja i smeće po Bosni....
za ženu koja je mnogo lijepa , kažu da je mnogo i .........hahhahaa
Cijela Bosna je magična (ako izuzmemo politiku, državno uređenje i ekonomiju... ) samo što su nama uvijek magičnije druge zemlje...
Kao i sva druga priroda na svijetu koju čovjek nije izmasakriro.
brilliant, absolutely brilliant :)