Komentari (11)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Koliko se ovih mentola nakotilo, to je za priču. Ne možeš ni članak o rijeci i njenim ljepotama objaviti, a da ga mentol ne "okrene" na politiku i nacionalizam. Fuj.
vakufska direkcija je ovaj biser dala strancima bez tendera na 32 godine za mjesecni najam od smijesnih 2.500KM...jeste da je to u njenom vlasnistvu...ali je neko iz islamske zajednice dobro hajrovao...tj. uzeo mito sto je omogucio novom vlasniku da sa malim ulaganjem u ovo zdanje profitira desetorostruko pa i vise...
Nesto predivno na zemaljskoj kugli...
u ovoj tekiji je tijelo moga pra,pra djeda Stjepana Kosace rahmetulahi alejh,da mu se dragi Bog smiluje oprosti grijehe i uvede ga u dzennet!
SDP, NIP, NS, SBB sve vise otvoreno i javno stoje uz Covica i HDZ i svim silama udaraju po Komsicu tvrdeci da nije legitiman. Koji su to licjemeri. Ovamo truju javnost kako je SDA nesta dala HDZu, pa kad je dala sto su toliko ugrozeni, a vamo podmukla opozicija upravo zeli da da HDZu nesto sto je Apartheid!!
Kakve to veze ima sa Bunom ?
Ima veze sa Bunom jer ova Buna je izvor slobode koju nije mogla da zauzme UZP kojeg danas vode Covic i agresori, a za kojeg se bore Niksic, Konakovic, Radoncic i Kojovic jer je eto njima on legitiman a ne Komsic.