Komentari (170)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Kakvi ste vi mentalni sklopovi, mislim na vas sto komentarisete, pa vam smeta sve sto je lijepo? Peglate posteljinu do podne pa se prihvatite pametovanja... Hvala dragom Bogu pa ne radite nigdje, kakve bi nam tek firme bile sa vama tako pametnim... Imbecili...
Dabogda ovako uvijek bilo. Svi koji misle drugacije, sto ste ovdje onda? sto ne odete zivjeti nedje drugo?
Koji seljakluk,ali balkan je to.
Ne ceka se uopste toliko, bio sam jucer od pocetka ulice do zicare sam cekao 20 min a koliki je red bio, a vi svi sto ste kofa protiv zicare znamo svi da il ste veec bili il cekate trenutno ;)
Jarane ko je lud da ceka ovoliko? 😂
Kapacitet 1200 putnika na sat! Neka vozi u prosjeku 1000 putnika na sat samo deset sati dnevno uz cijenu od 6 KM, promet je 60 000 KM dnevno odnosno 180 000 KM mjesecno. Nije lose. Ne znam koliko je kostala izgradnja zicare i koliko kosta odrzavanje, ali imam utisak da ce se brzo otplatiti.
60 000×30 je 1,800 000 😆
preleti ti jedna nula
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Od 100% ovde je 90% FOČAKA da udare selfi pa brzo na fb jer nema druga posla da radi i onda mu svak kriv i drzava i svako samo on nije kriv sto nece da radi......TUŽNO I ŽALOSNO
@1mimi1 pa logično da ga vole, al iz sasvim drugih razloga nego mi, pa sad procijeni...
Svi oni koji komentarisu negativno za Sarajevo, znaci da nisu ni dana u ratu bili. Mi se dizemo iz pepela. Ali nigdje nema ovakve ljepote dushe. Grade moj.
Bravo!
Gdje su oni sto govore da se u Sarajevu lose zivi? Na aparatim...
meni je ovo dokaz da ljudi nemaju pametnijeg posla... a dosta raje ima slobodan dan, pa zašto ne na žičaru malo...ništa posebno
Žičara je super za 7 minuta na izletište svaka čast svima koji su učestvovali u obnovi. Prelijepo mada ima i prpe kod vožnje a za ove što negativno komentarisu samo da kažem da probaju zaista vrijedi i nešto je posebno.
jbt danas nisam nigdje izišao, prazan mi story, ako ne stignem na ovu vožnju propo sam
Raja više uživa u druženju dok čeka nego u samoj vožnji.
Ovo je jedino gdin Me(h)ki Torabi postigao. Ovi barem ne moraju držat flaše vode u zraku...
Broj dušmana “na aparatima” se vec broji na hiljade.. urgentni centri prebukirani 😀😀😀
samo dokaz koliko je seljaka trenutno u Sarajevu
mekki torabi i zicara prave dar-mar po saraejvu!