Komentari (175)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
pametan zivi gdje mu je bolje a glup gdje se pati.
Cista i etnicki i ekoloski...
Hrvati su tu temeljiti..
@too much snova Brojevi s posljednjeg popisa stanovništva govore da je Čapljina etnički raznovrsnija od Sarajeva. Ako laže koza, ne laže rog.
slike su ili fotošopirane ili ovo nije Čapljina... nigdje tragova škripanja... nije ovo vidilo Čapljine...
Najljepsi grad u Hercegovini sigurno i najcisci... a dosta raje se bavi poljoprivredom ili sezonskim radom u Hrvatskoj... tako da situacija nije toliko alarmantna
wtf svaka skutorska vukojebina je za zatucane bjelocarapice grad kakav grad i PM ? sva to na potezu od neuma i capljine preko listice do duvna je obicna selendra sa tetoviranim babama i krezavim duhandzijama
jbt pa kakanj je velegrad za ovu selendru
pokvareni latini popisali su i mrtve i minkenaku bojnu zato ih ima kofol.vise nego 91 obicno selo koje je poznato po konclogorima i to prvim na tlu evrope od 2 svjet.rata u koje au trpali svoje dojuceradnje komaije srbe i bosnjake danas su se poceli medjusobno obracunavati pa neprodje malo a da ne odleti neko auto i vazduh
Kad bude treći entitet, ove ulice bit će puno. Tako ujkani razmišljaju.
Mozda sa okrecite kukaste krstove, onaj grafit " smrt balijama" sto je 15 metara os zgrade opstine i promjenite par imena ulica da nemaju ime po zlocincima bilo bi vise turista. Mrtva carsija, puna primitivizma, traca, seljakluka (ne seljaka nego seljakluka) i betonski krizeva kojima se zapisavaju okolna brda. Hercegovina bi mogla biti raj na zemlji a ovako..jebi ga takav smo narod, ne znamo bolje.
u zadnje vrijeme se rokaju izmedju sebe ,neki dan onaj fasista hdz nacelnik dobi degenek na radnom mjestu
Capljina je do 93' bila muslinska carsija dok su sela bila skutorska i djikanska, a grad je bio puno ljepsi nekad nego sad.
@zlatnakasika00 Ne fali nista bosanakim brdima. A sta ti je ostalo na celopeku ? General opljacko duhansku stanicu, bogatun sjebo Lastu a rat pomeo HEPOK, Trikotzu, Aluminijski i sad je gajba bresaka 1.5 maraka skupa s gajbom.Jesi i dalje ponosan na krs hercegovacki ?
Mozda ste trebali ulagati u Capljinu, a ne u Posusje i Siroki. U Posusju 4 kuce bile 1991 godine. Od najljepseg i najuredjenijeg grada u regionu napravili ste rupu i pustos kroz koji mnogi ne bi ni prosli da nije autoputa. Tamo vise ni mandarine neces naci u granapu. Pozdrav za prijeratnu raju sa Neretve.
Ahaha cuj Capljina se sad promuovira.. Boze dragi. Vece selendre nisam vidio.. pa da li ste vi ikad, narode, bili po Europi? Ako je Capljina lijepa onda stvarno ja u zivotu nisam nista shvatio.
A rogere odakle si..da nisi mozda iz Zivinica,Zavidovica..da izvines iz Kaknja..odakle??
@smislov87 Zavidovici i Kakanj na dohvat ruke Bobovca, danas na dohvat ruke Sarajeva, da prostis
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Dovoljno je samo pogledati kako izgledaju hrtvatska sela i kuce, uredno, cisto, lijepe fasada, vrto, cvijece.. a bosnjačka sela i kuće kao ciganske čerge, prljavo, neuređeno, puno smeća..
Pa izgledale bi i bosnjacke i vlaske da je cetvrtina populacije direktno prikacena na jedan od budzeta BiH, da im Hrvatska placa proviziju za silni trgovinski surplus koji ima sa BiH, a koji ova manjina stima koristeci povlastenost koju ima kao manjina u BiH, plus da ucjenjuju magarce iz Sarajeva, takodjer preko te povlastenosti u instuticijama BiH gdje imaju i veto. Znamo svi kako je tu bilo prije rata, cijela BiH dijelila sadaku punih 50 godina i to ne samo njima, nego cijeloj zapadnoj.
Da ne govorim da pljackaju Bosnjake otvoreno kroz poreze i da to sve magarci iz Sarajeva samo promatraju.
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Tako je svugdje u gradovima gdje su Hrvati...puste ulice i nikog nema....Samo kada su izbori i popis bude naroda
@emmir1 Nisi onda bio u Mostaru,Širokom Brijegu,Grudama,Posusju i Ljubusom
https://youtu.be/WaAvn7C0JVE
Ah, Zlaja Lagumdzija uzeo profit BH Telekoma i napravio zeljeznicku stanicu, trg i ulice pokraj, kao i modt, kojem su onda HDZ dali ime po krivoustom ljigavcu. Nije provala, zaista je tako uradio, a navodno sve za funkciju da on bude ministar inostranih poslova.
@zlatnakasika00 K nozi stoko i sljedeci put kad mi se obracas, da me prvo pitas da mi se obratis! Jasno stoko zautcana i zaostala? Inace most je napravljen ISKLJUCIVO od love profita BH Telekoma dd Sarajevo, kao i zeljeznicka stanica, kao i trg ispred i par ulica okolo.
Inace ne vidim sta ima lijepo u toj selendri, osim orunilih zgrada. Ta kasaba, kao i sve ostale u zapadnoj Hercegovini su 50 godina dobivali sadaku iz Bosne, pa im to nije bilo dovoljno, pa je stoka onda krenula u pljacku u 90tim, naravno kresendo je bio kad su drpili Soko i Aluminijum (Energoinvest Sarajevo)
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Škutorsko mjesto