Komentari (107)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
turisti u Hercegovini stvarno imaju šta i vidjeti,,, Blagaj_Tekija , Mostar , Počitelj . Kravice , Blidinje , Hutovo Blato , Neum , Međugorje.... stvarno jedna turistička regija u koju bi se trebalo još uložiti da se jos više promovira
Hercegovina ja jedna od najinteresantnijih regija u Evropi. Predjeli, ukusi, mirisi i svjetlo Hercegovine su poseban doživljaj, mediteranski a opet drugačiji. Hercegovci su malo neartikulisani doduše (ekstremno dobri ili ektremno loši) ali artikulisaće se vremenom.
lijepa ova Hercegovina!
Prelijepo mjesto.
Koliko god da je dobro.Hiljadu puta je više štetnije,koliko samo pijan mozes naškoditi nekome i uraditi nešto što trjezan nikad ne bi.Hvala ali to zlo u moja usta nikada
Definitivno treba obici. Lijep ugodzaj sjesti pored vode s pogledom na gradjevinu i okolinu.
@Parmak boy 5+. odi da ciko da lizalicu.
@unmibh hvala na ispravci :)mada ja nisam mislio nista sa 5+ i lizalicom.
Sličan mentalitet i zajednička historija privlače Turke??? y3b m ti mater usp sa mojom bosanskom kulturom kako znate se uvlaciti! dje su vam brace kurde i arape ako su iste kulture?
Turska nacija!
BiH je lijepa zemlja u srcu Europe. Steta sto je prepuna jedne neeuropske kulture.
@Destroyer5 i dedo ti bio mazlum.
@Destroyer5 Oni koji su htjeli osvojiti cijelu Europu, nasilno siriti svoju vjeru. Zbog kojih su ljudi bjezali, i cije posljedice i danas osjecamo.
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Šalu na stranu, ovo je prelijepo mjesto.
Što bi rekli u Mostaru: Nayebo se matere ko' blagajac kenje
E čemu se mi radujemo...
napravite jos dzamijaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa organizacija al kurtoni
napravite jos dzamijaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa organizacija al kurtoni
napravite jos dzamijaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa organizacija al kurtoni
jes dobro jutros..
Pravo fino mjesto