Komentari (18)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Dobar hotel ali na losem glasu- gosti im ispadaju!
Rajske ptice nek poleteeee.
Odsjedali molicu lijepo!
8 Mil. $ ako odes na svjetsko. 5,7 Mil. $ ako igras sve tri utakmice. 7,4 Mil. $ ako budes 1 ili 2 u grupi. Da bi Hotel kosta za igraca 1000$ po noc = 50 (igraca, selektor, itd.) x 1000$ = 50.000$ za dan x 30 dana = 1,5 Mil. $ za mjesec.
trebali smo mi njima razapeti satore i taj novac od hotela podjeliti bjedi... pa i onako nisu nista uspjeli :)
Oni su 100% to zaradili. Neznam tacno, kolko kosta sve ali put do SAD, pa Hotel tamo, Autobus, let za Brazil, Hotel tamo, premije, itd. ali sad bas znas, sto Hrvati imaju puno jaci savez. Do malo prije nismo ni imali dobro web stranicu ^^
Odsjedali!
ŠUTI I MI SMO...
Pa gdje si Methe X kućo stara. Ja sam OMERHAJJAM , ako se sjećaš, skupa smo se borili protvi Internacinalca dok se nije vratio u Foču.
kad oni misle kuci :)???
e veseli glasu nisu to jadovi njihove kuce su luksuznije od soba u ovom hotelu blago tebe neigraju oni za sarajevo pa da su zeljni all inkluziva :)
hebes kucu u kisnoj engleskoj :),pa bolje sator u brazilu :)
PRIKAŽI ODGOVORE (3)
dobar hotel ali nista specijalno u svijetu samo napacenoj nasoj raji sto nisu otisli dalje od makarske ovo se cini ko raj (lokacija hotela jeste extra)