Komentari (110)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Naravno da je Hrvatska bila Jugoslavija
Misliš, bila u sastavu Jugoslavije
Kunit će se oni opet u Tita kad se talijani sad upale.
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Čovjek je na svom putovanju naišao na jednu prelijepu zemlju koja se zove Hrvatska ! I sve što je rekao upravu je i jeste lijepa !!!
"Ali zlatno će doći doba, kad će hrvatske svijesti na našem ognjištu opet zabukati žarki plam i ti ćeš s hrvatstva dragog teške okove stresti, a složna braća tebi zidat će veleban hram. Ja ću možda tada na hladnom grobu biti, ali ću osjećat opet tvoj životni dah. Slobodo, tebi u slavu himnu će viti,na nebu duša moja i mrtvi pod zemljom prah" -Musa Ćazim Ćatić
"Mi nismo Turci, nego smo po vjeri Muslimani, a po naciji i našem lijepom hrvatskom jeziku Hrvati." - Ademaga Mešić
Naravno da je ne zovemo Yugoslavija...... Citav svijet zna da je to NDH☠️
"Ali zlatno će doći doba, kad će hrvatske svijesti na našem ognjištu opet zabukati žarki plam i ti ćeš s hrvatstva dragog teške okove sresti, a složna braća tebi zidat će veleban hram. Ja ću možda tada na hladnom grobu biti, ali ću osjeća ali ću osjeća opet tvoj život oni dah. Slobodno, tebi u slavu himnu će viti,na nebu duša moja i mrtvi pod zemljom prah" -Musa Ćazim Ćatić
«Ne zovite je Jugoslavijom»!? - Necemo! Samo, neka onda ne prisvajaju sebi ono sto im je Titova Jugoslavija dala. Za pocetak neka Italiji vrate Istru i Dalmaciju, jer je bez te Jugoslavije danas ne bi imali.
Kako ces je zvati jugoslavijom kad nije bila juga vec je bila u sastavu jugoslavije. To je kao da rep irsku zovnes britanija ili indiju ;)
Cuj kao nemojte pričati o ratu sa srbijom hahahhaha Jel da se ne bi spomenuo i napad na Bosnu,logori,protjerivanja i sl.
I sad se ti naso da nama pricas o Hrvatskoj - pa dobro sto nisi imo muda da ih pitas o zadnjem ratu , al mogao si ih na primjer pitati kako su dobili Istru I Sjevernu Dalmaciju i koliko su Italijana pobili i protjerali sa vjekovnih ognjista.
Ljudi došli sa idejom o Jugoslaviji, proširili teritoriju na ledjima te zemlje i sad se prave mutavi.
Nek se ne brine, Jugo ih svi zovu kad odu na rad na zapad.
Ogromna je razlika između USA i Cro. USA je bila kolonija, a Cro ravnopravna federalna jedinica (druga po "ravnopravnosti", odmah iza Srbije)
...Mada je Hrvatska iskorištavana kao da je kolonija. Sav novac od turizma išao je u Beograd.
Informer u vlasnistvu Vucicevica, dobrog Vucicevog prijatelja, ih zove ustashijom iz dana u dan. Tako da nije Jugoslavija.
JUGOSLAVIJA JUGOSLAVIJA JUGOSLAVIJA
Šta kaže Meloni , Nikada ne zovite Istru i Dalmaciju Hrvatska . 🤣🤣🤣