Komentari (12)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Čestitke Aleksandru Velikom Bosanskom ....
bravo alexandre
fakat prelijepo , a još bolje je što je i moj grad na jednoj od fotografija :)))))
jedna riječ, Predivno:!!!!!:)))))))))))
Boze ljepote, pa stvarno nismo ni svjesni sto imamo i kako to samo malo cijenimo. Bas sam uzivala u fotografijama kao da su zive. :-)
Prelijepo..Inspirisalo me da nabrzinu nesto naskrabam.. Covjek u ceznji prirodu Bosne gleda, Moli je, da mu barem na tren,svoje cari preda. Ali priroda nije jedan trenutak ili poljubaci blagi, Ona tajne vjesto skriva od ljudi njoj dragi Mozes covjece daleko ti od nje ici, Ne sumnjam da ces na lijepa mjesta stici. Ali kad stignes na odrediste zapitaj se ti, Mozes li tu one iste cari osjetiti. Ljepotu Vrbasa ili stare kule zid, Sve mislim,da ti je nesto pomutilo vid. Pa ne vidis ni Vrbas ni Kupers,ni Plivu, Ni ljiljane ni Bjelasnicu sivu. Ne vidis,ali osjetis i patis, Jer bi tu ljepotu htio barem na tren da vratis. Ali ti se negdje covjece daleko od nje, Ne osjetis njenu dusu,ni Sarajevsko lisce jesenje.
Pjesnice, presaltaj se na prozu dok jos ima vremena :-)) Mada mi se svidio stih "Ali kad stignes na odrediste zapitaj se ti, Mozes li tu one iste cari osjetiti" :-)
PRIKAŽI ODGOVORE (4)
Šteta što je politika ubi u svakom pogledu