Komentari (14)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Bravo za fotografa
Prelijepo mjesto....
ovako izleda i moja Zenica nocu kad je provucdem kroz hiljade filtera. Prodjite ulicama garada i pohledajte na sta lici infrastruktura, i koliko je neurednost. Tada ce nam sve biti jasno.
jednostavno reci da nikad nisi bio u konjicu
Slična stvar je i sa pojedinim ženama, noću su daleko ljepše.
Konjic je lijep, u svako godišnje doba. Obavezno svratim kad me put nanese.
Kakav potencijal ima ovaj grad uh... Neretva, Rakitnica,Jablanicko i Boracko koje su Sarajlije unistile Eevin i Enzo i ala takvi uz Miru Ekoseljaka. Tu su Prenj,Visocica,Lukomir itd... Obavezno im je potreban nekakav Fakultet ! Inace jedan od najljepsi gradova
Prelijepo