Komentari (11)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
A meni govorili da su to rupe od aviobombi
Lako im je bilo djecu varati
Jedna mala ispravka. Duž magistralne ceste koja spaja Bihac i B. Petrovac nema vrtača. Ovo je između Ključa i B. Petrovca. Molim, nema na čemu.
Ima itekako, malo si nešto vjerovatno pobrkao. Pa vide se vrtače skoro cijelim putem od Bihaća do Bosanskog Petrovca, što se jednostavno i besplatno može provjeriti i na Google Maps. Na kraju krajeva, šta misliš zašto se naselje Vrtoče zove tako? Molim, nema na čemu.
Dokaz.da je zemlja ravna ploca
Dobro ste rekli, najljepše, a ova vrsta boginjavog krša je dosta učestala u čitavoj BiH, čak i u malim kraškim sistemama u centralnoj Bosni, samo što je prekriven šumom. Prema J. Cvijiću, nema krša bez vrtača…