Komentari (32)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Nisu u pitanju njemacke sume planinu i jezera nego kratko receno pokrajina Bayern ili jos preciznije Oberbayern, predio prema Alpama i jedan dio Alpa . Raj za ljubitelje prirode, fotografe, planinare, alpiniste, ali i za obicnu raju zeljnu odmora u prirodi.....
ma bezveze ! nema kesa, smeća , skolji automobila i vesmasina . nije mi jasno za sta njima sluze te sume ako ne mogu bacat smece do mile volje !
Mnogi bosnjaci vec i zive ove ljepote, a mnogi ce uskoro. Bakirov san se ostvaruje, 100.000 zaposlenih i bosanska avlija samo za njega
18 fotka jel ono džamija ?
Bilo je i po BIH ovakvih pejsaza dok ih vandalski kulturno-vjerski mentalitet naseg naroda nije preplavio vikendaskim naseljima, ogradama, medjama, sumokradicama i lovokradicama.
priroda....manifestacija Boga!
slika 16, samo jos boca vina...
@KSAhunter da... i onda uletiti u ovo predivno jezero! :)
PRIKAŽI ODGOVORE (8)
A na svakoj drugoj slici ili on ili noge, samo zasere slike
lijepo...........cisto.........ocuvano........vrijednovano !
sentimentalno.....obečavajuće.....remizirano.....prekoludefentno!!
@lik55555555 to je samo zato sto ne znamo da cijenimo to sto imamo..........a imamo toliko toga........
PRIKAŽI ODGOVORE (2)