Komentari (169)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Nekada su me hrvati nerevirali ali sto jest jest postali smo gori. U cemu je problem? Ja cu se uvijek ovim sto puta vise ponositi nego turskim i arapskim. Ovo sustinski ima vise veze sa mnom nego svi turci i arapi zajedno. Samo vi obnavljajte i puno srece vam zelim Cim bude zavrseno docu medu prvima na mjesto mojih pradjedova!
Legendo, svaka čast...još da se fino vratiš vjeri svojih pradjedova (ne samo ti, nego i ostali koji bi to trebali) i riješimo za sva vremena sve političke nesuglasice u ovoj napaćenoj državi... ;-)
@2002 ili da se vratimo i još malo više prije nego su vjere bile. čemu religija u doba kvantne mehanike?
PRIKAŽI ODGOVORE (32)
Nek svjedoce kule i bastioni o nasim obranama od osmanlija,koji su macevima nasrtale na hercegovacke gradice!!!
macevima i lomacama su nasrtali ugari i inkvizicija.....a turci jataganima valjda
@Norm nije ga tome pop ili fratar učio, to ne smiju znati inače bi skontali da su zabludi
hocel biti kladionica u komplexu..
veliki Hrvat Stjepan Herceg
MRZIM čovića!!!!!!!!!!!
Istoriju jedino treba dobro unovčiti, a budućnost je pred nama.
@ziganteli Evropski turisti dobro plaćaju da vide dožive prošlost jugoslavije, komunizma itd itd...
Maaaašala
Stari Bošnjanin, pripadnik bosanske heretičke crkve!
Bilo je u kraljevini Bosni, to valjda znaš iz istorije, ili ste vjerovatno preskočili to gradivo. Ne brini, u europkim istorijskim podacima ćeš naći. Prvi i jedini koji je konačno pod pritiskom presao na katolicizam samo zato jer se nadao pomoći protiv osmanlija je Stjepan Tomašević.
Baltazare ne seri, turci okupatori su ga osakatili i čitavu Bosnu. Sinove poturçili jedino Katarina pobježe živa. Yebo te turci!
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Svaku zidinu treba 'turisticki valorizirati'. Jbalo se je vrijeme kad se za kruh nasusni zaradjivalo znojenjem lica svog. Ma najbolje bi bilo da u Hercegovini izbije nafta, mozda bi prestali cerupati ostatak federacije i majku Hrvatsku.
Garant je i on bio bošnjo...vidi se po imenu....
Ovo će onim balijama iz SDA da smeta zato što se izvorna kultura BiH obnavlja! Treba se u školama više da ući o kraljevima naših prostora
Bio je on Bosnjo ali ovaj današnji nije sigurno.
PRIKAŽI ODGOVORE (1)